yavru tüy sorunu

daredenkol

Takipçi Üyemiz
Adı
AHMET
Soyadı
ERDİÇ
Hayırlı akşmalar arkadaşlar,bir çiftimin 20 günlük 1 adet yavrusu var,ama 20 gün olmasına rağmen kuyruk tüyleri az çıktı ve kanat tüyleri az çıktı,vücüdundaki diğer beyazımsı tüyler her yerinde yok ve kafasının tam üstünde gazoz kapağı kadar büyüklükteki yerde hiç tüy yok,aşağıdaki resimdeki 2 kuştan alttakiyle aynı durumda.(resimi netten buldum hemen hemen aynısı)bu bir rahtsızlık mı yoksa zamanla tüyleri çıkar mı.20 günde tüm tüyleri tamamlanıyor diye duymuştum.Anne ve babada herhangibi bir rahatsızlık sorun yok tüyleride çok iyi.teşekkürler..

ensar

Takipçi Üyemiz
Adı
hüseyin
Soyadı
karabacakoğlu
anne babanın eslerını degıstırebılırsınız sonrakı kuluckada.b vıtamını takvıyesı yaparsanız tuy gelısımıne yardımcı olacaktr.saygılar

ahmet SEÇKÜN

Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
seçkin
benim aklıma ilk annenin yavruyu beslememesi yada  çok az beslemesi geliyo tercübeye sabitdir benim bir yavrum malesef o yüzden öldü kursağına bakmadım annede doyurmamış malesef ne acıdır ki açlıkdan öldü

devran58

Uzman Üyemiz
Adı
AYHAN
Soyadı
YILDIRIM
bu sorun bendede meydana geldi yavruların sonçıkan numralı yavrular genelde bu şekilde çıkıyor beslenmeden felan deil tamamen kümesteki bir hastalıktan araştırmalarda B vitamin verilmesi tavsiye ediliyor bende avisol b vitamin kompleksini kullanıyorum ayrıca depomin verilmesinin yararı olduğunu söyleniyor ancak ben hiç eksik etmedim depomini ayrıca bu tüyler kolay kolay çıkmaz 11 tane yavrum bekliyor aylarca inşaallah çıkar frech moch hastalığı deilse..... icon_think icon_think

daredenkol

Takipçi Üyemiz
Adı
AHMET
Soyadı
ERDİÇ
teşekkürler arkadaşlar,annesi gayet iyi besliyo takip ediyorum yavruyu,kursağıda dolu.yavru baya büyüdü yuvalığın kapağını açınca elime saldırıyor.ama tüyleri yavaş gelişiyor nedense anlayamadım.kuyruk tüyleri çıktı,kanat tüylerinin sadece uçları çıktı büyüyo.kanatın üstünde felan tüy yok,hiç anlam veremedim.bu yumurtadan çıkan en son yavru.

rabbani

Uzman Üyemiz
Adı
ÜNAL
Soyadı
YILMAZ
Yavrudan yavruya değişir ki bu büyük ve küçük yavru die gelişimlerini bir tutmamak gerek  ama resimde sorun gözükmüyor. sorun yok bence 

speedy sarı

Uzman Üyemiz
Adı
Uğur
Soyadı
SARI
Muhtemelen en geç kanat tüyleri çıkacaktır kısa kısa ve yavaş yavaş... Kalsiyim ve B vitamini, vitamin takviyesi öneririm anaçlarınıza. Uzunda sürse kendini toparlayıp, ilk tüyünde neler olacağını belli edecektir...

daredenkol

Takipçi Üyemiz
Adı
AHMET
Soyadı
ERDİÇ
teşekkürler arkadaşlar, inşallah zaman alsada çıkar bütün tüyleri.sanki hiç çıkmayacak gibi duruyo.