yavru yetişkin yada çift sultan yada rozella papağanı arıyorum

çilem-06

Uzman Üyemiz
Adı
çilem
Soyadı
erdem
arkadaşlar yavaş yavaş papağan üretimine geçmek istiyorum bu yüzden yavru dişili erkekli yada çift sultan  yada rozella papağanı arıyorum fiyat ve resimle msj atarsanız çok sevinirim  yavru olmasada olabilir 4 5 aylık gibi de olabilirler.

Gökhan YILDIZLI

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILDIZ
zaten papağan üretmiyormuydunuz muhabbet kuşuda bir papağan :)
valla anlamadım gitti herkes muhabbet kuşu işini bırakıyor ama papağanlar içinde en şirinide muhabbet ben vazgeçebileceğimi sanmıyorum umarım istediğiniz kuşları tez zamanda bulursunuz.

çilem-06

Uzman Üyemiz
Adı
çilem
Soyadı
erdem
bıktırdılar gökhan bey artık hakettiğimi almıyorum hiç bir zaman çırpınıp duruyorum kuşlar için ama ben anlamadım şuanda isyanlardayım desem yeridir okadar güzel kuşlar varki ama alan yok eşleri felan hep satıcam sadece albino veren rainbow veren kuşları bırakıcam.

Abdullah ÜSPÜR

Yeni Üyemiz
Adı
Abdullah
Soyadı
ispir
bende bir çift elegans rosella var. satmayı düşünmüyordum ama bu aralar bir başka türün finasmanı için düşünebilirim. kuşlarım oldukça sağlıklı ve güzel bir çifttir. bir yaş civarında olduğunu düşünüyorum.
bu aralar yuvaya girip çıkmaya başladılar. bu sene olmazsa en geç önümüzdeki döneme yavru alınabilir sanırım.
[/url]]

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
Adanadan mahmut beyee birkac cift sultan vermistim baya yavru aldi.kanlari saglam verimli kuslar yavrulardan vermek isterse konuyu gorunce cvp yazacaktir

Gökhan YILDIZLI

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILDIZ
face de pegasus pet ve sera gruba bakın yurt dışından son zamanlarda sultan ve diğer papağan türünü getireceklerdi birde pazar günü iskitlere ve ulusa da bakabilirsiniz.

akifsagay

Takipçi Üyemiz
Adı
Akif
Soyadı
SAĞAY
Lutino sultan papaganlarim var esli gectigimiz yaz 4-3 toplam 7 yavru aldim buyrun resimleri

İlgilenirseniz daha fazla resim yollarim