K kemanci011 Üyemiz Katılım 17 Nis 2013 Mesajlar 52 Konum bilecik Adı sedat Soyadı gayin 23 Tem 2013 #1 Yavru zamani hangi tur yem kullanmak gerekir ve mama hangi aralikla verilmeli baska dikkat edilecek hususlar nelerdir ustalarin yorumlari bekliyorum
Yavru zamani hangi tur yem kullanmak gerekir ve mama hangi aralikla verilmeli baska dikkat edilecek hususlar nelerdir ustalarin yorumlari bekliyorum
S sahin51 Takipçi Üyemiz Katılım 17 Şub 2013 Mesajlar 125 Adı şahin Soyadı şahiner 23 Tem 2013 #2 Sedat GAYİN' Alıntı: Yavru zamani hangi tur yem kullanmak gerekir ve mama hangi aralikla verilmeli baska dikkat edilecek hususlar nelerdir ustalarin yorumlari bekliyorum Genişletmek için tıkla ... herzamanki kullandığın yemi kullanabilirsin mama olarak yumurtadayken mama verme yavrular çıkınca hergun mama vermen gerekiyor
Sedat GAYİN' Alıntı: Yavru zamani hangi tur yem kullanmak gerekir ve mama hangi aralikla verilmeli baska dikkat edilecek hususlar nelerdir ustalarin yorumlari bekliyorum Genişletmek için tıkla ... herzamanki kullandığın yemi kullanabilirsin mama olarak yumurtadayken mama verme yavrular çıkınca hergun mama vermen gerekiyor
K kemanci011 Üyemiz Katılım 17 Nis 2013 Mesajlar 52 Konum bilecik Adı sedat Soyadı gayin 23 Tem 2013 #3 Tesekkurler yumurtada iken zarari nedir
A alibeyk Uzman Üyemiz Katılım 16 May 2012 Mesajlar 4,345 Konum İstanbul Adı mert Soyadı aydın 23 Tem 2013 #4 Sedat GAYİN' Alıntı: Tesekkurler yumurtada iken zarari nedir Genişletmek için tıkla ... mama içeriğine göre kuşlar tekrar kızışabilir ve yumurtaları kırabilirler.
Sedat GAYİN' Alıntı: Tesekkurler yumurtada iken zarari nedir Genişletmek için tıkla ... mama içeriğine göre kuşlar tekrar kızışabilir ve yumurtaları kırabilirler.
S samet hocaoglu Uzman Üyemiz Katılım 8 May 2013 Mesajlar 343 Konum bursa Adı samet Soyadı hocaoglu 23 Tem 2013 #5 dişi kuş yağlana bilir bir sonraki kuluçkada sıkıntı olabilir
K kemanci011 Üyemiz Katılım 17 Nis 2013 Mesajlar 52 Konum bilecik Adı sedat Soyadı gayin 23 Tem 2013 #6 Evet mantikli yorum icin tekkurler