yavruda boş kursak

mischkin85

Yeni Üyemiz
Adı
tamer
Soyadı
kamalak
merhaba
5yumurtası olan çiftimin 2. yavrusu da çıktı dün itibariyle.Ancak az önce iki yavruyu da kontrol ettiğimde ilk doğan yavrunun kursağı tıka basa doluyken ikinci yavrununki bomboştu,daha ne kadar beklemeliyim acaba elle beslemek için? Ek olarak,anne ve babanın herhangi bir davranışsal bozukluğu yoktur,stres saldırganlık vs,hatta birbirleri ve yuvalıkla olan ilişkileri can sıkacak kadar iyidir..

yisemu

Takipçi Üyemiz
Adı
MUSTAFA
Soyadı
KELLECİ
Kemal abiye katılıyorum mama ve aspur vermeni öneririm bende aspura birkaç aydırlı başladım çok etkisi var.

devran58

Uzman Üyemiz
Adı
AYHAN
Soyadı
YILDIRIM
ara sıra kursaklarını bak eğer hala vermiyorlarsa şırınga ile  elde beslemen lazım bazı anne babalar tekrar yavru yapmak için bakmıyorlar o zaman şırınganın ucuna sibob lastiği takıp kuşun midesine hazırladığımız mamayı veya şırınga mamasını vereceğiz yakın zamanda videosunu ekleyeceğim ben öyle yapıyorum...
rotfl

mischkin85

Yeni Üyemiz
Adı
tamer
Soyadı
kamalak
teşekkürler ara ara dişi yuvadan çıktığında baktım,beslemiş.Mama,yeşillik meyve temiz su vs veriyorum.aspuru denerim.bugün havuç yerine elma ve tarçın karıştırdım mamalarına,acaip sevdiler şiddetle önerilir..