YAVRUDA KANAT KISALIGI ?????

recep durmus

Üyemiz
Adı
recep
Soyadı
durmus
s.a ustaların benim yeni büyümüş 4 adet yavrum var fakat bularin icinde birinin kanatları kısa kaldı hemde baya kısa kaldı sanki kanatları çekilmiş yeni patlıyor gibi kardeşlerinde Bole Bir durum yok bu neden olmuştur yardımcı olursanız sevinirim.

BULENTBAG

Uzman Üyemiz
Adı
BÜLENT
Soyadı
BAĞ
Resim eklerseniz yorumlar daha belirleyici olabilir. Mesela kuyruktan bahsetmemişsiniz.

kuşçu_10

Uzman Üyemiz
Adı
ORÇUN
Soyadı
AST
Recep DURMUŞ' Alıntı:
s.a ustaların benim yeni büyümüş 4 adet yavrum var fakat bularin icinde birinin kanatları kısa kaldı hemde baya kısa kaldı sanki kanatları çekilmiş yeni patlıyor gibi kardeşlerinde Bole Bir durum yok bu neden olmuştur yardımcı olursanız sevinirim.
photo EKLERSENİZ DAHA İYİ TORUM YAPILABİLİR
BELKİ ANNE VEYA BABA DA YOLMUŞ OLABİLİR

recep durmus

Üyemiz
Adı
recep
Soyadı
durmus
Telden girdiğim icin resim ekleyemedim kuyruk var onda bu sıkıntı yok kanatlar kısa sadece petshop a sordum vitamin eksikliğinden olmuştur diyor.

faruk_79

Uzman Üyemiz
Adı
FARUK
Soyadı
ŞANLI
Recep DURMUŞ' Alıntı:
photo

keta

Uzman Üyemiz
Adı
NURETTİN
Soyadı
KIR
benim farklı çiftlerimin birer yavrusunda  olmuştu.yeme düştükten sonra düzeldiler.anne ve babanın tam besleyememesinden diye tahmin ediyorum.