Yavruda Kanat Problemi Yardım

Niyazi

Üyemiz
Adı
Niyazi
Soyadı
Dalkıran
Merhaba Arkadaşlar Ben Muhabbet üretimine evde başladım şuanda 6 çiftim var ve ilk yavrularımı alıyorum. 4 Yavrumuz var 1'cisi yeme düştü 2'ciside yeme düştü ama bugun yavruları kontrol ederken 2'ci Yavrunun tek kanadını oynatamadığını farkkettim ve kanadına baktığımda eklem yerinde morluk, sanki kan toplamış gibi duruyordu kırık olabiliri elime aldığımda sadece tek kanadını çırpıyordu bu yavrumuz anne ilk yuvadan attı sonra ben tekrar yuvaya koydum ilk attığında biraz küçüktü ozaman olmuş olabilirmi ama tüylendiğinde hiç bir problem yoktu. Şimdi ne yapabilirim bir müdalede buluna bilirmiyim yoksa böyle büyümesinimi bekleyeceğim.

Sevgi ve Saygılarla

Burakk99

Uzman Üyemiz
Adı
Gürkan
Soyadı
Demir
Niyazi DALKIRAN' Alıntı:
Merhaba Arkadaşlar Ben Muhabbet üretimine evde başladım şuanda 6 çiftim var ve ilk yavrularımı alıyorum. 4 Yavrumuz var 1'cisi yeme düştü 2'ciside yeme düştü ama bugun yavruları kontrol ederken 2'ci Yavrunun tek kanadını oynatamadığını farkkettim ve kanadına baktığımda eklem yerinde morluk, sanki kan toplamış gibi duruyordu kırık olabiliri elime aldığımda sadece tek kanadını çırpıyordu bu yavrumuz anne ilk yuvadan attı sonra ben tekrar yuvaya koydum ilk attığında biraz küçüktü ozaman olmuş olabilirmi ama tüylendiğinde hiç bir problem yoktu. Şimdi ne yapabilirim bir müdalede buluna bilirmiyim yoksa böyle büyümesinimi bekleyeceğim.

Sevgi ve Saygılarla

Resim koyarsanız daha iyi yorumlar alırsınız.

faruk_79

Uzman Üyemiz
Adı
FARUK
Soyadı
ŞANLI
arkadasım orda derı altı ıntahap turu (ur) dıye tabır ettıgımız şişlik oluyor antıbıyotık ver çarpma veya tüyun derı altında kalması sonucu meydana gelıyor genelde veya annesı yuvadan attıgında çarpma sonucu olmus olabılır yara delıcı veye dagıtıcı krem varsa uzerıne sur kesınlıkle uçması için bırakma daha da kotu olur

Niyazi

Üyemiz
Adı
Niyazi
Soyadı
Dalkıran
Hangi ilaçları kullanacağım o konuda da yardımcı olursanız sevinirim

faruk_79

Uzman Üyemiz
Adı
FARUK
Soyadı
ŞANLI
arkadasım (tıremısım) göz melhemının buyugu eczanelerde bulabılırsın oda olur hergun 1defa sür 1hafta kullan 3gun  ara ver sonra yıne devam et kus bıraz kırlenır krem akacagından dolayı sonra duzelır ama geçmıs olsun