Yavrudan Gelen Garip Ses (video)

fkbkc

Üyemiz
Adı
ufuk
Soyadı
kabakçı
arkadaşlar ayaklarıda soğuk dün dışkısı iyiydi ama bugün oda biraz bozukdu. yem kıramadıgı ve anne babasıda beslemediği için ben şırınga ve sibop lastiği yardımıyla direk kursağına vitaminli bebek maması enjekte ettim. belki ishal olmasının bi sebebide bu olabilir.
bu sesin sebebini bilen arkadaşlardan yardım bekliyorum.
http://www.izlesene.com/video/hasta-yavru-mubis/6689648

fkbkc

Üyemiz
Adı
ufuk
Soyadı
kabakçı
arkadaşlar kuş giderek halsizleşiyor. yardımcı olun lütfen

fkbkc

Üyemiz
Adı
ufuk
Soyadı
kabakçı
evet böyleydi ama bu kadar değildi.
nefes borusuna kaçırmadım hocam hepsini kursağına boşalttım ve kusmadan bıraktım mamayı enjekte etmeyi.
burun delikleri açık ve herhangi bi akıntı görünmüyor hocam.

fkbkc

Üyemiz
Adı
ufuk
Soyadı
kabakçı
Alpay BİLİR' Alıntı:
Kursağına mama basmadan önce de böylemiydi ?

Nefes borusuna kaçırmış olabilirmisin ?

Burun delikleri açıkmı?
evet böyleydi ama bu kadar değildi.
nefes borusuna kaçırmadım hocam hepsini kursağına boşalttım ve kusmadan bıraktım mamayı enjekte etmeyi.
burun delikleri açık ve herhangi bi akıntı görünmüyor hocam.

sabri_24

Uzman Üyemiz
Web sitesi
hotmail.com
Adı
SABRİ
Soyadı
BUDAK
bence soluk borusuna kaçırmışsın .muhtemelen ölür bu kuş .ama inş ölmez geçmiş olsun

fkbkc

Üyemiz
Adı
ufuk
Soyadı
kabakçı
Sabri BUDAK' Alıntı:
bence soluk borusuna kaçırmışsın .muhtemelen ölür bu kuş .ama inş ölmez geçmiş olsun
hocam kaçırmadığıma eminim desem yeridir. tabi ihtimal herzaman vardır ve zaten öncesinden gelen bi ses bu ben beslemeye başladıktan sonra başlamadıki. dün bende ölür diye bekliyordum ama hala yaşıyor. günde 3 defa beslemeye devam ediyorum. vitamn mineral hatta ekstra calsiyum ve magnezyumda veriyorum mamasıyla beraber. 12 vitaminli bebek maması veriyorum içinede değişik otlardan koyuyorum. bugun sanki biraz daha az sesi çıkarıyor gibi. altına sıcak su torbası koydum onuda 2-3 kat tülle kapattım ve üstüne koydum. keyfi yerinde gibi ama hala durgun. etrafına bakınıyor sadece.. umarım iyileşir...

SALÜM

Takipçi Üyemiz
Adı
SALİM
Soyadı
DENK
Geçmiş olsun bu  hırıltılar genelde çogu kişinin başında var sanki bende olduğu gibi:(