Yavrular Çıktı

goko33

Yeni Üyemiz
Adı
gökhan
Soyadı
elmacı
Arkadaşlar yavrulardan biri ya da ikisi çıktı galiba . şuan mama yapacak malzeme yok yarına yapsam bi sıkıntı olur mu ? bide dişiyle erkek hiç yem yemeye falan da çıkmadılar akşamdan beri yavruyu besleme konsunda bi sıkıntı olur mu. teşekkürler cevaplarınız için

Mertcan Yılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mertcan
Soyadı
Yılmaz
Sikinti olmaz bn hic mama vermemistim buyutmuslerdi  :) ( yemiyolar diye vermemistim fakat )

goko33

Yeni Üyemiz
Adı
gökhan
Soyadı
elmacı
teşekkür ederim arkadaşlar

goko33

Yeni Üyemiz
Adı
gökhan
Soyadı
elmacı
ya arkadaşlar bu kuşlar hala akıllı yemlikte yemiyorlar yem. erkek yerde arıyor hep yemi dişi de onun peşinden gidiyor bunun nedeni ne olabilir ? daha önce yiyorlardı o yemlikte

goko33

Yeni Üyemiz
Adı
gökhan
Soyadı
elmacı
arkadaşlar yavrular dün çıkmıştı. erkekle dişi gayet iyi anlaşıyorlar normalde. bugün mama yaptım öyle çok ekstrada bişe koymadım. erkek çok yiyo mamadan. bugün bi tuhaflık var yani erkekte. erkek yuvaya girerken dişi ilk başta kızgın gibi bir ses çıkarıyor. sebebi ne olabilir

beko_27

Uzman Üyemiz
Adı
BEKİR
Soyadı
ÇOLAK
Gökhan ELMACI' Alıntı:
arkadaşlar yavrular dün çıkmıştı. erkekle dişi gayet iyi anlaşıyorlar normalde. bugün mama yaptım öyle çok ekstrada bişe koymadım. erkek çok yiyo mamadan. bugün bi tuhaflık var yani erkekte. erkek yuvaya girerken dişi ilk başta kızgın gibi bir ses çıkarıyor. sebebi ne olabilir
sebep dişi yavruları korumak amaçlı kızıyor erkeğe yavrulara zarar verebileceğini düşünüyor erkeğin ama erkek zarar vermek değil beslemek için giriyor sıkıntı yok bide şu yavruların resimlerini paylaşta bakalım :D

goko33

Yeni Üyemiz
Adı
gökhan
Soyadı
elmacı
Bekir ÇOLAK' Alıntı:
sebep dişi yavruları korumak amaçlı kızıyor erkeğe yavrulara zarar verebileceğini düşünüyor erkeğin ama erkek zarar vermek değil beslemek için giriyor sıkıntı yok bide şu yavruların resimlerini paylaşta bakalım :D
dostum yarın çekip koyayım :)