Yavrular kocaman kocaman oldularr =))

ozgrdmkc

Takipçi Üyemiz
Adı
Özgür
Soyadı
Damkacı
Geçen hafta resim koymuştum ama inanılmaz hızla büyüyüp yeni tüy renklerini tamamı yerine gelen yavrularımın tekrar resimlerini koyuyorum =)Lütfen maşallahlarınızı esirgemeyin herkes şaşırıyor nazar değmesin =))
İlk önce aynı annesi olan yavrumu koyuyorum en büyüğünün bi küçüğünün bi küçüğü =)) yani üçüncü kardeş..

Evet bu da bana en alışkın yani yuvaya elimi sokar sokmaz elime gelen yavrum ,benim adamım =) belki adı adamım olur :D

Bunun adı limon olacak sanırsam =) İlk defa böyle renkde muhabbet kuşu görüyorum Sırtı ve gövdesi yeşil geri kalan yerleri sapsarı =))

Evet bu yavru babasına benzıyor ama farklılıkları var .. Bunun gövdesi mavi sırtı mavi kafası hafiften çizgiler ve geri kalan tarafı bembeyaz ayrıca bu yavrunun bi tane daha aynısı var..

Bunlarda toplu pozlarımız =))

sezgin

Uzman Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Anıl
Maşallah her renk yavru veriyor bu çiftin değerini bilmek lazım hepsi çok güzel

ozgrdmkc

Takipçi Üyemiz
Adı
Özgür
Soyadı
Damkacı
Sezgin ANIL' Alıntı:
Maşallah her renk yavru veriyor bu çiftin değerini bilmek lazım hepsi çok güzel
çok teşekkür ederim arkadaşlar..Evet sezgin bey her renk var =) ANne normal yeşil baba bembeyaz sırtı mavi.. Sizde bu renklerde çift varsa aklınızda bulunsun ..

fatesan

Uzman Üyemiz
Adı
….
Soyadı
…..
hay maşallah çok güzel yavrular, bu arada anne baba ne renk acaba yavrular her renk olmuş maşalla