Yavrularda İshal

forumfrom

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Kıdır
Ana babalarında olmamasına rağmen yavrularda ağır ishal var. Yayrular yuvadan atlamadılar henüz. Ne önerirsiniz ?

omeradam

Uzman Üyemiz
Adı
ömer
Soyadı
adam
güncel :)
ön hazırlık olsun şimdiden bilelim mehmet abi ne oldu durum 20 gün geçmiş ama artık

forumfrom

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Kıdır
ömer adam' Alıntı:
güncel :)
ön hazırlık olsun şimdiden bilelim mehmet abi ne oldu durum 20 gün geçmiş ama artık
Öncelikle düşünceli davranıından dolayı teşekkür ederim. Yavrulardan 2 si sağ salim çıktı. Hatta satıldı bile. 1 tanesi yuvadan atladığında, onunda üzerine atladılar sanırım. ölü buldum. Poposunun üzerinde kibrit kutusunun yarısı büyüklüğünde kakası birikmişti.

forumfrom

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Kıdır
Yılmaz bey o konuyu daha önce okudum. Orada ishal ile ilgili bilgi geçmiyor. Yanlış konu linklemiş olabilirmisiniz?

engin

Uzman Üyemiz
Adı
Engin
Soyadı
DUMAN
geçmiş olsun  :(
yorum yapardımda selaattin abi hasta kuşlara yorum yapmamı yasakladı

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
    Sevgili Engin kardeşim, Selahattin Abimizin hasta kuşlar için yorum yapmanı yasakladığını sanmıyorum.
    O; ilaç önerilmesine karşıdır.
    Hiç birimiz Veteriner değiliz; Öyleyse hiçbirimiz ilaç önermeyeceğiz..

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
engin' Alıntı:
geçmiş olsun  :(
yorum yapardımda selaattin abi hasta kuşlara yorum yapmamı yasakladı
engin' Alıntı:
büyük geçmiş olsun kardeşim
senin bundan sonra yapacağın fazla birşey yok suyuna vitamin damlat kuşu sıcak bir yere gütür ama dikkat et o yerde ki ısı değişmesin mesela kombinin önüne koyacaksan o kombiyi hep açık ve aynı derecede tut kuşun çok kötüyse antibiyotik kullan (vıtaform olabilir) ben kuşum hasta olduğu zaman şırınganın içine haşlanmış patates, su, 3 damla elma sirkesi, 5 damla limon, 5 damla suya damlatılan vitamin ve 1 adet aspirin koyuyorum onu kuşa 7 hergün tazelemek şartıyla veriyorum ve gerçekten faydası oluyo deneyebilirsin
TEKRAR GEÇMİŞ OLSUN
Adamın hasta kuşuna böyle ilaç tarifi olmaz  bunlar yanlış şeyler burda yanlış şeyleri yazarak insanların kuşlarınımı öldüreceğiz

Coşkun Ödemir

Uzman Üyemiz
Selahattin GÜÇLÜ' Alıntı:
Adamın hasta kuşuna böyle ilaç tarifi olmaz  bunlar yanlış şeyler burda yanlış şeyleri yazarak insanların kuşlarınımı öldüreceğiz
Bu konuda çok haklısın abi.

engin

Uzman Üyemiz
Adı
Engin
Soyadı
DUMAN
Yılmaz KURŞUN' Alıntı:
    Sevgili Engin kardeşim, Selahattin Abimizin hasta kuşlar için yorum yapmanı yasakladığını sanmıyorum.
    O; ilaç önerilmesine karşıdır.
    Hiç birimiz Veteriner değiliz; Öyleyse hiçbirimiz ilaç önermeyeceğiz..

doğru söyledin teşekkürler

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
engin' Alıntı:
büyük geçmiş olsun kardeşim
senin bundan sonra yapacağın fazla birşey yok suyuna vitamin damlat kuşu sıcak bir yere gütür ama dikkat et o yerde ki ısı değişmesin mesela kombinin önüne koyacaksan o kombiyi hep açık ve aynı derecede tut kuşun çok kötüyse antibiyotik kullan (vıtaform olabilir) ben kuşum hasta olduğu zaman şırınganın içine haşlanmış patates, su, 3 damla elma sirkesi, 5 damla limon, 5 damla suya damlatılan vitamin ve 1 adet aspirin koyuyorum onu kuşa 7 hergün tazelemek şartıyla veriyorum ve gerçekten faydası oluyo deneyebilirsin
TEKRAR GEÇMİŞ OLSUN
;D ;D

Çok haklısın Selahattin abi...