Öncelikle düşünceli davranıından dolayı teşekkür ederim. Yavrulardan 2 si sağ salim çıktı. Hatta satıldı bile. 1 tanesi yuvadan atladığında, onunda üzerine atladılar sanırım. ölü buldum. Poposunun üzerinde kibrit kutusunun yarısı büyüklüğünde kakası birikmişti.ömer adam' Alıntı:güncel![]()
ön hazırlık olsun şimdiden bilelim mehmet abi ne oldu durum 20 gün geçmiş ama artık
Mehmet bey, muhakkak ki, ölen kuştan hepimiz sorumluyuz. Fakat bu konuyu zamanında bir çok üyenin katılımı ile tartışmıştık..Mehmet Kıdır' Alıntı:1 tanesi yuvadan atladığında, onunda üzerine atladılar sanırım. ölü buldum.
engin' Alıntı:geçmiş olsun
yorum yapardımda selaattin abi hasta kuşlara yorum yapmamı yasakladı
Adamın hasta kuşuna böyle ilaç tarifi olmaz bunlar yanlış şeyler burda yanlış şeyleri yazarak insanların kuşlarınımı öldüreceğizengin' Alıntı:büyük geçmiş olsun kardeşim
senin bundan sonra yapacağın fazla birşey yok suyuna vitamin damlat kuşu sıcak bir yere gütür ama dikkat et o yerde ki ısı değişmesin mesela kombinin önüne koyacaksan o kombiyi hep açık ve aynı derecede tut kuşun çok kötüyse antibiyotik kullan (vıtaform olabilir) ben kuşum hasta olduğu zaman şırınganın içine haşlanmış patates, su, 3 damla elma sirkesi, 5 damla limon, 5 damla suya damlatılan vitamin ve 1 adet aspirin koyuyorum onu kuşa 7 hergün tazelemek şartıyla veriyorum ve gerçekten faydası oluyo deneyebilirsin
TEKRAR GEÇMİŞ OLSUN
Bu konuda çok haklısın abi.Selahattin GÜÇLÜ' Alıntı:Adamın hasta kuşuna böyle ilaç tarifi olmaz bunlar yanlış şeyler burda yanlış şeyleri yazarak insanların kuşlarınımı öldüreceğiz
doğru söyledin teşekkürlerYılmaz KURŞUN' Alıntı:Sevgili Engin kardeşim, Selahattin Abimizin hasta kuşlar için yorum yapmanı yasakladığını sanmıyorum.
O; ilaç önerilmesine karşıdır.
Hiç birimiz Veteriner değiliz; Öyleyse hiçbirimiz ilaç önermeyeceğiz..
;D ;Dengin' Alıntı:büyük geçmiş olsun kardeşim
senin bundan sonra yapacağın fazla birşey yok suyuna vitamin damlat kuşu sıcak bir yere gütür ama dikkat et o yerde ki ısı değişmesin mesela kombinin önüne koyacaksan o kombiyi hep açık ve aynı derecede tut kuşun çok kötüyse antibiyotik kullan (vıtaform olabilir) ben kuşum hasta olduğu zaman şırınganın içine haşlanmış patates, su, 3 damla elma sirkesi, 5 damla limon, 5 damla suya damlatılan vitamin ve 1 adet aspirin koyuyorum onu kuşa 7 hergün tazelemek şartıyla veriyorum ve gerçekten faydası oluyo deneyebilirsin
TEKRAR GEÇMİŞ OLSUN