yavrularda ishal

seliko

Takipçi Üyemiz
Adı
selim
Soyadı
yılmaz
ii gecelr en büyüğü 28 en küçüğü 26 günlük olan 4 adet yavru var yavrulukta ve sanki ishal gibi kuşları elime aldığımda tüyylerinde ıslaklık mevcut artık mama vermeyi kesip sadece yem vermem doğru olur mu yavrular yuvalıkdan atlamadı henüz

seliko

Takipçi Üyemiz
Adı
selim
Soyadı
yılmaz
yok abi temiz ama kuyruklarında ve kanatlarında o pisliklerinden dolayı bi yesillik var ve kuyruğu hafif nemli az önce yuvanın tabnını temizleyip talaş serptim mamayı kesmem doğru olurmu

ceylin123

Uzman Üyemiz
Adı
nihal
Soyadı
baskurt göksu
arkadaşlar dişi kuşum bi yere kadar baktı  bu kuluçkada gerikalan kısmına erkek kuşum baktı astım yüzünden gözü sulanıyormuş  ateşi filanda oluyordu bebe asprini bi süre kullandım ateşi geçti yavrular daha yeme düşmemişti sonra baktım gözü kötüye gidiyo neokort aldım oda bi yere kadar geçirdi fazla değişiklik olmadı bu sefer antibiyotikli vitamin kullandım.tüyüne vs yararı oldu ama göz fazla değişmedi ayrıca yeşiller çabucak gelişti  bu mavi ve beyazlı yavru gelişimi geç kaldı kanat tüyleri tam çıkmadı tünekte tam duramadılar ancak yeni yeni kuvvetlendi ayakları fakat yavrulardan fotodaki mavi olanın poposu kirli sadece yemden başka bişey vermedim yem değişimi deseniz hepsi aynı yemi yiyo beyazda hasta olurdu bu mavinin ne ayrıcalığı var bilmiyorum sizden yardım ve çevap bekliyorum şimdiden teşekkirler
en hasta olan yavru bu

bunun durumu diğerine göre daha iyi

bunlarda düzgün olanlar

ceylin123

Uzman Üyemiz
Adı
nihal
Soyadı
baskurt göksu
tşkürler isali kalıcı mı yani kursağı dolu değil fazla kardeşlerinden yem dileniyo babası ile bi yere koysam düzelme olur mu?

ceylin123

Uzman Üyemiz
Adı
nihal
Soyadı
baskurt göksu
burda fotosunu paylaştığım mavi kuşum birden öldü bi anlam veremedim aniden ishali arttı ölmesine yakın bağırsak bölümünden gırç gırç sesi geliyodu fakat düne kadar herşey normal gibiydi. hepsi aynı şeyi yiyor tek bu böyle oldu diğerlerinde bişey yok. :-[

ceylin123

Uzman Üyemiz
Adı
nihal
Soyadı
baskurt göksu
susurluktayım fotosunu paylaştığım beyazdada  biraz durgunluk var. huylanmaya başladım artık bu damı gidici diye.dışkısı normaldi fakat bugün kusmuş neden bilmem kafa tüyleri biraz yem artığına bulanmış. nefes çok yem yiyememiş fakat her gördüğümde kafes tabanında yem yiyo.şuanda yem koydum kavanoz kapağına yem yiyo normal vitamini kestim.kafesin altını da temizledik.poposunu sallayarak, kakasını yapıyor. kuyruğunu çok silkeliyo.hızlı hızlı nefes alır gibi fakat soğuk algınlığı astım ile ilgili hiç belirti yok.(hapşırık tıksırık akıntı yok) icon_think
nesi var bunların anlamıyorum bi yavru daha kaybetmek istemiyorum :-[

ceylin123

Uzman Üyemiz
Adı
nihal
Soyadı
baskurt göksu
şu sıralar geri kalanlarda bi sorun yok normal vitamini kestimde bu resminin paylaştığım beyazlı yavru uçabilir mi acaba bi bilginiz var mı? tavuk gibi zıplıyor sözülüyor sadece bu geçicimidir.