yavrularda kanat tüylerinde eksiklik

keta

Uzman Üyemiz
Adı
NURETTİN
Soyadı
KIR
merhaba arkadaşlar bir arkadaşımın 20 çift kuşu var.bazı yavruların özellikle kanat tüyleri gelişmemiş.yardımcı olursanız memnun olurum.

osiergin

Uzman Üyemiz
Adı
Osman
Soyadı
ATILGAN
Resim eklerseniz daha çabuk ve doğru bir şekilde yardımcı olabiliriz.

akin3734

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.yavrumuhabbet.com
Adı
Akın
Soyadı
AKIN
Değerli üretimci abiler ve arkadaşlar. Bende şu saatte bu konu için sayfaya girmiştim. Yeni konu açacaktım ama şimdi açılmış. Kuşların ilk başta tüyleri oluyor sonrada yuvalıktan çıkmadan kanat tüyleri dökülüyor. tabi her yuvada değil. Sonra tektük çıkar gibi oluyor yine dökülüyor. Yeme düştükten sonra 1-2 kez daha kanat tüyleri çıkar gibi oluyor yine dökülüyor. Sonrasında tamamen çıkıyor. Yani Bu dökülmenin sebebi ne olabilir. Bazılarının aksine kanat ve kuyrukları uzun oluyor ama vücut tüyleri çıkmıyor. Ama o kısa sürede tamamlıyor. Dün okuduğum bir konu olan Ortamdaki nem sebep olabilir mi? Yapılması gerekeni bilen varsa yardımcı olmanızı bekliyoruz. Şimdiden teşekkür ederim. Hastalık FRENCH MOLT değil. Onu çok iyi biliyorum...

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
telefonda dediğin gibi bazı arkadaşlar french moult lu yavru çıkaran kuşları eş değiştirip düzeldiğini söylüyorlar ben görmedim denemedim bana kalırsa kuşlarınız genç ise denemende fayda var

akin3734

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.yavrumuhabbet.com
Adı
Akın
Soyadı
AKIN
Ahmet SALMAN' Alıntı:
elden çıkarayım derken başkasına musallatmı edeceksiniz
Hayır ben bilinçsiz bir üretici değilim ahmet hocam. Daha önce tüyü çıkmayan yavrularımı ücretsiz sahiplendirdim. Merak etme sana karısmaz. başkasınada karısmaz. Ben bu işe kuş beslemeye gönül vermiş kişilere hediye ediyorum. Bakıcıysan sanada hediye edebilirim. Bukadar sinirlenecek birşey yoktu.

Ahmet SALMAN

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.asmobilya.net
Adı
Ahmet
Soyadı
SALMAN
akin3734' Alıntı:
. Merak etme sana karısmaz. başkasınada karısmaz. Ben bu işe kuş beslemeye gönül vermiş kişilere hediye ediyorum. Bakıcıysan sanada hediye edebilirim. Bukadar sinirlenecek birşey yoktu.
kuşların bana gelmesine zaten müsade etmem,sinirlendiğimde yok,senli benli konuşacak kadar samimi oldumuzuda bilmiyordum

akin3734

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.yavrumuhabbet.com
Adı
Akın
Soyadı
AKIN
Sizinle daha fazla bu pelemiği sürdürmeyeceğim. Ama benim burada bildiğim herkes abi kardeş ilişkisi içinde olduğuydu. Lakin SİZİN bu çerçevenin dışında olduğunuzu bilmiyordum. Onun için SİZDEN özür dilerim...

Ahmet SALMAN

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.asmobilya.net
Adı
Ahmet
Soyadı
SALMAN
akin3734' Alıntı:
Sizinle daha fazla bu pelemiği sürdürmeyeceğim. Ama benim burada bildiğim herkes abi kardeş ilişkisi içinde olduğuydu. Lakin SİZİN bu çerçevenin dışında olduğunuzu bilmiyordum. Onun için SİZDEN özür dilerim...
çerçeve sizin görüş açınıza bağlı,dışarıda görmek isterseniz öyle görürsünüz,site sakinlerinede öyle lansedersiniz,özürede gerek yok polemiğede.

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
    Üreticisiyle irtibata geçmenizi öneririm..