keta
Uzman Üyemiz
merhaba arkadaşlar bir arkadaşımın 20 çift kuşu var.bazı yavruların özellikle kanat tüyleri gelişmemiş.yardımcı olursanız memnun olurum.
Abi teşekkür ederim. Benim bildiğim kadarıyla bulaşıcı bir hastalık. Ozaman hemen elden çıkarayım bunları.Selahattin GÜÇLÜ' Alıntı:Akın bu kuşlar french moult yuvadaki 2 adet kuşuda ebeveynleri tüylerini yiyorlar
Hayır ben bilinçsiz bir üretici değilim ahmet hocam. Daha önce tüyü çıkmayan yavrularımı ücretsiz sahiplendirdim. Merak etme sana karısmaz. başkasınada karısmaz. Ben bu işe kuş beslemeye gönül vermiş kişilere hediye ediyorum. Bakıcıysan sanada hediye edebilirim. Bukadar sinirlenecek birşey yoktu.Ahmet SALMAN' Alıntı:elden çıkarayım derken başkasına musallatmı edeceksiniz
kuşların bana gelmesine zaten müsade etmem,sinirlendiğimde yok,senli benli konuşacak kadar samimi oldumuzuda bilmiyordumakin3734' Alıntı:. Merak etme sana karısmaz. başkasınada karısmaz. Ben bu işe kuş beslemeye gönül vermiş kişilere hediye ediyorum. Bakıcıysan sanada hediye edebilirim. Bukadar sinirlenecek birşey yoktu.
çerçeve sizin görüş açınıza bağlı,dışarıda görmek isterseniz öyle görürsünüz,site sakinlerinede öyle lansedersiniz,özürede gerek yok polemiğede.akin3734' Alıntı:Sizinle daha fazla bu pelemiği sürdürmeyeceğim. Ama benim burada bildiğim herkes abi kardeş ilişkisi içinde olduğuydu. Lakin SİZİN bu çerçevenin dışında olduğunuzu bilmiyordum. Onun için SİZDEN özür dilerim...
tüyler böyleyse frech moult o zamanNurettin KIR' Alıntı:evet abi tam anlamıyla tüyler böyle
Selahattin GÜÇLÜ' Alıntı:tüyler böyleyse frech moult o zaman