YAVRULARDA TÜY PROBLEMİ

jesstr

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.gkkyd.com
Adı
Özkan
Soyadı
Göktuna
Son 2 kuluçkadır üretimhanemki yavrularda tüy problemi yaşıyorum yavrular yuvadan atlayana kadar bi problem yok ama yuvadan atladıktan sonra kanat tüylerinin bi kısmı ve kuyruk tüyleri dökülüyor kafesleri komple temizleyip ilaçladım ama yine aynı ne yapabilirim acaba yardımcı olursanız sevinirim.

canan numan

Uzman Üyemiz
Adı
canan
Soyadı
numan
French molt hastalığı filan diyorlar bir araştırın isterseniz. Veya resim eklerseniz daha net cevap alırsınız. Belki eş değişimi ile kan değişimi ile sıkıntı gidermi bu konudada yorumlar olacak eski konularda. İnşallah kötüsü değildir.

ixirseviyo

Uzman Üyemiz
Adı
Salih
Soyadı
ÖZDEMİR
Yeterli havalandırmama, dışarıdan gelen yeni kuşlar, iç ve dış parazitler ve kuşların bulunduğu ortamdaki hijyen eksikliğinden kaynakalabilen durumlarda baş gösteren bir sıkıntıdır. French molt ile alakası yoktur. Çözüm üretimi durdurup bu 4 ana kritere göre hareket etmek olacaktır. Geçmiş olsun.

hunter_07

Uzman Üyemiz
Adı
hakan
Soyadı
özdemir
Salih ÖZDEMİR' Alıntı:
Yeterli havalandırmama, dışarıdan gelen yeni kuşlar, iç ve dış parazitler ve kuşların bulunduğu ortamdaki hijyen eksikliğinden kaynakalabilen durumlarda baş gösteren bir sıkıntıdır. French molt ile alakası yoktur. Çözüm üretimi durdurup bu 4 ana kritere göre hareket etmek olacaktır. Geçmiş olsun.
+1  birde beslenmeyi tekrar gözden geçirin.özellikle amino asit ve vitamin .

ısparta12

Üyemiz
Adı
ali
Soyadı
demirbaş
aynı sorunu bundan bir ay önce bende yaşadım.İnsanlar için kullanılan sitraks diye bir iç parazit ilacı var 6 gün boyunca sularına 5lt/10 miligram olarak verdin arkasından k vitamini probiyotik.ayrıca yoğuntemizlik uyguladım yuvalarımdaki havalandırma deliklerini genişlettim Allah a şükür hastalık artık yok geçmiş olsun

jesstr

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.gkkyd.com
Adı
Özkan
Soyadı
Göktuna
herkese önerileri ve Yardımları için teşekkür ederim önerilerinizi hemen uygulayıp şu sinir bozucu hastalıktan kurtulurum inşallah tekrar sağolun.

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
en önemlisi havalandırma sitrax ve gögüslerinede birer damla iveral-f damlatırsanız düzeleceklerdiryuvaların içinide iyice dezenfektanlayın geçmiş olsun