Yavrulardan Birkaç Kare

Erdem Demir

Üyemiz
Arkadaşlar hepinize selamlar. Bu site sayesinde tanıştığım Kemal Soylu abimizden yaklaşık 15 gün kadar önce aldığım yavrulu çiftin yuvalığını temizlerken çektiğim pozları sizinle de paylaşmak istedim. Site sayesinde Kemal Soylu gibi bir dost, abi kazanmış oldum...

Uğur MOGAN

Uzman Üyemiz
Adı
Uğur
Soyadı
MOGAN
Maşallah.Abi erkek yellow face(sarı yüzlü) ise belki rainbow yavru alabilirsin bir arkadaşımın da buna benzer bir çifti vardı oradan biliyorum  :)

Erdem Demir

Üyemiz
Kardeşim çiftlerden mavi olan erkek diğeri dişi. Ama bilmiyorum yine de rainbow olur mu olmaz mı açıkcası :) ama bu yavrularla da son derece mutluyum gözüm gibi bakıyorum. Her sabah onlar için 6:30 da kalkıyorum mamalarını hazırlıyorum:)

mytheron

Uzman Üyemiz
Adı
mustafa
Soyadı
karakaya
Hay maşallah güççük dopiliklere

Erdem Demir

Üyemiz
Cihan AYTAN' Alıntı:
Maşallah güzel ve değerli kuşlar ile güzel ve değerli bir dostluk başlangıcı olmuş Kemal SOYLU değerli bir arkadaşımız sağlam ve doğru bir alışveriş olmuş hayırlı olsun
Teşekkürler Cihan bey

Halil AY.' Alıntı:
Mahşallah hayırlı üretimler.
Teşekkürler Halil bey

Hasan US' Alıntı:
maşallah hayırlı üretimler
Teşekkürler Hasan bey

Mustafa KARAKAYA' Alıntı:
Hay maşallah güççük dopiliklere
Teşekkürler Mustafa bey

kemo35

Uzman Üyemiz
Adı
Kemal
Soyadı
Soylu
Cihan AYTAN' Alıntı:
Maşallah güzel ve değerli kuşlar ile güzel ve değerli bir dostluk başlangıcı olmuş Kemal SOYLU değerli bir arkadaşımız sağlam ve doğru bir alışveriş olmuş hayırlı olsun
Cihan ustam tesekkurler her bir arkadasimin hakkimdaki yorumlari benim icin cok degerli, alisverisler gecici dostluklar bakidir, 3 kurus icin kimsenin ahini almak istemem, gelelim Erdem kardesime :) uretimhanemdeki en verimli cifti verdim desem yeridir, Erdem kardesimin adam gibi adam olusu ve kuslara olan sevgisi beni ikna etti :) dua etsin yeni alacagim papaganlara yer acmak istememe ;) hayrini gor Erdemcim insallah saglikli ve uzun onurleri olur :) sabirsiz Erdem :)

Erdem Demir

Üyemiz
Kemal SOYLU' Alıntı:
Cihan ustam tesekkurler her bir arkadasimin hakkimdaki yorumlari benim icin cok degerli, alisverisler gecici dostluklar bakidir, 3 kurus icin kimsenin ahini almak istemem, gelelim Erdem kardesime :) uretimhanemdeki en verimli cifti verdim desem yeridir, Erdem kardesimin adam gibi adam olusu ve kuslara olan sevgisi beni ikna etti :) dua etsin yeni alacagim papaganlara yer acmak istememe ;) hayrini gor Erdemcim insallah saglikli ve uzun onurleri olur :) sabirsiz Erdem :)
Hakkaten en güzel çiftini çaldım diyebilirim Kemal abi :) Allah razı olsun ama bende gözüm gibi bakıyorum hiç merak etme :) zaten sürece dahilsin abi herşeyi sana sorduğum için :) papağanlar gelsin bir çifte daha talip olabilirim abi  ;D

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
Cihan AYTAN' Alıntı:

Erdem Demir

Üyemiz
Arkadaşlar en büyük yavru bugün 30. gününe girdi resimleri sizinle tekrar paylaşmak istedim

kemo35

Uzman Üyemiz
Adı
Kemal
Soyadı
Soylu
Maşallah Erdemcim hepsi birbirinden güzel :) yakışır kardeşime :)

Erdem Demir

Üyemiz
Kemal SOYLU' Alıntı:
Maşallah Erdemcim hepsi birbirinden güzel :) yakışır kardeşime :)

Abi sayende. Sen yardım etmeseydin akıl vermeseydin sanırım büyüdüklerini göremezdim :) Hakkın ödenmez.

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
maşallah hayırlı uğurlu olsun nice bu şekilde yavrularınız olması dileğiyle

Erdem Demir

Üyemiz
Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar bu sabah yavrulardan ikisi yuvadan atladı sabah mama için 6.30 civarı kalktığımda tesadüfen yavrunun atlamak üzere etrafı keşfetmeye çalıştığını görüntüledim ve sizlerle paylaşmak istedim :) Yanlız dikkatimi çeken yuvadan atlayan yavrunun babadan büyük olmasıydı :)

Yavrunun Yuvayı Keşfi