Uğur MOGAN
Uzman Üyemiz
Merhaba arkadaşlar.Kuşlarımızı nasıl irileştiririz?
Petshopçunun ceviz bağı bvar herhalde.İri kuş+iri yavruUğur MOGAN' Alıntı:Anladım.Ben petshopcuya sordum ceviz ver dedi bana.
Karahan UZUN.' Alıntı:ugurcum cekersen uzar irileşirşaka bi yana bakımını iyi yap onların iskelet sistemleri belli...pek fazla yada bariz gözle görülecek kadar irilenme olamaz iyi bir bakım yaparsın taakiii ebebeynler eş tutmadan once her i kisinede gereken bakımları yaparsın ardınlar yumurta ve büyüme aşamasındada o şekilde bir bakım yaparsın....sadece iskelet yapısı ve bağışıklık sistemi güçlü olan nesiller yetiştirirsin......ikinci secenekte çarplazmada yaparsın show u hollan da yada yada hollandayı show eş vurursun iri kuşlar alırsın.......yada kanı bozmassın direk show dan devam edersin.....
Katılıyorum. Tavuğun yumurtasından kaz yavrusu çıkmaz. Kaz yavrusu istiyorsan kaz besleyeceksin.Mutlu ERTUĞRUL' Alıntı:Genler ile ilgili bir çözümle aşabilirsiniz.Kırık olarak tabir ettiğimiz kuşlarda bu özellikler mevcuttur.1.50 cm Anne ve Babanın çocuğu 1.60-1.70 cm iyi bakımla olabilir fakat 2 m olmaz.
İri kuş istiyosanız Anne ve Babsının da iri olması gerekli.
+1İsmail ODLUYURT' Alıntı:Katılıyorum. Tavuğun yumurtasından kaz yavrusu çıkmaz. Kaz yavrusu istiyorsan kaz besleyeceksin.
maşallahÖmer GÜLER' Alıntı:burda ufak bir örnek verebilirimbenim kuşum tarihler ekli
arasındaki fark varmı yokmu görürsünüz
![]()
![]()
Uğur SARI' Alıntı:Sana iri kuşlar alıcaz Uğur...
Uğur MOGAN' Alıntı:Anladım.Ben petshopcuya sordum ceviz ver dedi bana.