Yavrularım ölüyor..

Senem Ak

Yeni Üyemiz
Adı
Senem
Soyadı
Ak
4 tane yavru kuşumuz vardı 2-3 gün önce bir tanesi öldü. (annesi besliyor fakat yavru gelişmiyordu ve öldü.) az önce yuvaya baktığım da 9 günlük yavrunun bir tanesi hareketsiz yatıyordu nefes alıyor ama sabaha kadar yaşayacağını zannetmiyorum bu gece ölecek büyük ihtimalle neden böyle oluyor anlamıyorum bakımını gayet iyi yapıyoruz bu gün veterinere ve kuşçuya sordum kendi haline bırakın dedi yavru olduğu için ilaç veremiyorlarmış.. Ne yapmam lazım bu yavruyu da kaybetmek istemiyorum:(

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
Olenlerin resimlerini anaclarin yuvaligin kafesin ve diskilarin resimlerini detayli yuklerseniz yardimci olmaya calisacagiz gecmis olsun

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
Karaciger de sorun var, bakteri olusmus, virkon s dezenfektan bulundurup kullanin, ayrica bakteri icin, tylan toz orjinalinden alin, sari renkli olacak bu toz, tylan yuksek ihtimalle sorunj cozecektir.kulucka donemi baslamadan 5 gun verin,1 litre suya 1 gram, yavrular yumurtadan cikar cikmazda son yavru yumurtadan cikip 2 gunluk olana kadarda tylani kullanmaniz lazim, gecmis olsunn

Senem Ak

Yeni Üyemiz
Adı
Senem
Soyadı
Ak
Behzat TİĞİZ' Alıntı:
Karaciger de sorun var, bakteri olusmus, virkon s dezenfektan bulundurup kullanin, ayrica bakteri icin, tylan toz orjinalinden alin, sari renkli olacak bu toz, tylan yuksek ihtimalle sorunj cozecektir.kulucka donemi baslamadan 5 gun verin,1 litre suya 1 gram, yavrular yumurtadan cikar cikmazda son yavru yumurtadan cikip 2 gunluk olana kadarda tylani kullanmaniz lazim, gecmis olsunn

Yavruların hepsi yumurtadan çıktı. 2 tanesi 9 günlük 1 tanesi 5 günlük 1 tanesi de 3 günlüktü. 3 günlük olan (fotoğrafını koyduğum) 2-3 gün önce öldü. 9 günlük yavrunun bir tanesi şu an da ölmek üzere.. ne yapabilirim..? ve ilaçları ne zaman kullanmaya başlayayım diğer kuşlarında ölme riski var mı? teşekkürler..

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
Diger yavrularinda olme riski var, bakteri yuvadaki canlilara bulasir, bagisikligi zayif olanler olur.ilaclalari temin edebilirseniz hemen kullanin, ilac elinizde yoksa eger, acil mudahele olarak eczaneden sitrax surup alin, 1 litreye 2 cc koyup verin, uc bes gun, bu ilac cozum degildir ama, sindirim sistemini azda olsa rahatlatacaktir

cem20

Uzman Üyemiz
Adı
Erdoğan
Soyadı
ATEŞ
geçmiş olsun.tez şifalar dilerim.inşallah yavrularınız sağlığına kavuşur.

mehmet_terkesli

Üyemiz
Adı
mehmet
Soyadı
terkeşli
Behzat usta güzel yazmış evet olabilirde ama salmonella hastalığıda olabilir. Yavruların boyunlarında titreme veya ayaklarında tutulma gibi belirtiler var mı? Bu illet benim tüm kümesimde vardı anaçlarda her hangi bir şey yoktu ama bütün çıkan yavrularımı 15 günlükken kaybettim ama sorunu kökten hallettik Allaha şükür...