Yavrularımın kardeşleri geliyor.

• Konbuyu başlatan elaziz2316
  • Başlangıç tarihi
E

elaziz2316

Guest
    Yavruların kardeşleri yolda. Allah herkese nasip etsin.

Baba ve yavrular bir arada. Anne ise gelecek olan yeni yavrular için hazırlık çalışmaları yapıyor. Malum "Durmak Yok Yola Devam". İnşallah hep böyle devam eder. Darısı diğer çiftlerime inşallah.

Ortadaki baba. Yavrulardan birisi yem kırmayı öğreniyor. Diğeri ise biraz tembel :) .

Bu da kafeslerinin videosu. Sizlerle paylaşmak istedim.

View My Video

E

elaziz2316

Guest
Cihan AYTAN' Alıntı:
maişallah ismail bey  bu kafesinizde çok hoşuma ghitmiştir hep kuşlarınızda maşallah çok güzeller kafes dizaynınız harika ....herşey yerli yerinde
    Teşekkür ederim. Tel ölçüleri ve dizaynı kendime aittir. Telleri sağolsun Bursada Telci Rasim abimize tarif ederek yaptırdım. Çift sayım arttığında (inşallah artar) 80 cm genişliği olan kafesin ortasından sürgü ile bölüp ikişer kafes yapmayı planlıyorum. Tabiki öyle yaparsam yuvaları yanlara takacağım. Böylelikle 4 çift olan kapasiteyi 8 çift'e çıkarmış olacağım.

Darısı kat be kat fazlasıyla bekleyen arkadaşlara olur inşallah. (Amin)

sezgin

Uzman Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Anıl
Maşallah Allah nazardan korusun hayırlı üretimler

salihh

Uzman Üyemiz
Adı
salih
Soyadı
özkan
Maşallah Allah nazardan korusun hayırlı üretimler :)

wasiliti

Takipçi Üyemiz
Adı
Gökhan
maşallah Allah devamını nasip eylesin yavrularda çok tatlı herşey süper maşallah.

myasin

Takipçi Üyemiz
Adı
Yasin
Soyadı
ÖZCAN
yem kırmayı öğrenen yavrunuz çok tatlıymış..
Maşallah Allah nazarlardan korusun.hayırlı üretimler

E

elaziz2316

Guest
    Hepinize iyi dilekleriniz için teşekkürler. Yumurta sayısı şimdilik 4. Bugün 5. yumurtanın gelme zamanı. Gelmez ise 4'te kaldı demek. Hayırlısı olsun, dolu olsun 4 olsun. Fazlasında gözümüz yok.

Allah, herkese gönlüne göre versin (amin).