yavrularımız atlamıyor...

serberus38

Üyemiz
Adı
AHMET
Soyadı
COŞKUN
selamun aleykum , merhaba arkadaşlar  yaklaşık 31-32 günlük olan yavrumuz sabahları yuvadan cıkıyor kafeste tünekte biraz vakit geçiriyor tekrar içeri girdiriyorlar anne babası . bugun biraz dışarı çıkardım kuşu maşallah çok güzel ucuyor poposundaki tüyler tamamlanmıs ama yem kırıp kırmadıgını gozlemleyemiyorum ne tavsiye edersiniz

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Alın artık başka kafese. Çünkü anne baba kızışıp yeniden yuvalamak isteyecektir. Bu sefer atlamayan yavruyu yaralarlar. Dediklerinize göre yavru yeterince büyümüş.

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Yem kırdığındanda emin olsaydınız iyi olurdu aç kalmasın minik.

serberus38

Üyemiz
Adı
AHMET
Soyadı
COŞKUN
kafes tabanına yem koydum bir kapla fakat yavruyu koyuyorum kafesin içine tekrar yuvalığa sokuyorlar goremıyorum yem kırabiliyormu kıramıyormu .

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
R.Efekan ALTUN.' Alıntı:
Alın artık başka kafese. Çünkü anne baba kızışıp yeniden yuvalamak isteyecektir. Bu sefer atlamayan yavruyu yaralarlar. Dediklerinize göre yavru yeterince büyümüş.
kötü sonla karşılaşmayın yavruları ayırın yoksa anne veya baba zarar verir hatta öldürür..

dolunay-15

Takipçi Üyemiz
Adı
MEHMET
Soyadı
AYAN
Yavruyu al başka kafese kardeşim. Koy yemi tabana bak acıkınca nasıl yerler.. :) vakit kaybetme arkadaşım o hataya düştü yavru kanlar içinde...

deli_kabus1@hotmail.com

Uzman Üyemiz
Adı
yasin
Soyadı
yılmaz
YAVRULARI ayırmalısın artık başıma geldi dişi yetişmeseydim yavruları öldüruyordu yavrunun gagasını kırmıştı şimdi iyi ama uyguladıgım bişey daha var yavruların gursaklarına bak yem yemıyorlarsa babalarını yanına koy ve gözlemle yem verecektir yem verdikten sonra alırsın çok kısa süre içerinde yem yımeye başlarlar zaten.... bye_kiss

memolducan

Üyemiz
Adı
mehmet
Soyadı
ağır
başka kafese ayır tabanına yem koy bayabi, ertesi gün kursakları boşsa babanın yanına koy doyursun tekrar al yavruları kafese ve bir kaç gün içinde kendileri yemeye başlarlar inş. kolay gelsin :)

serberus38

Üyemiz
Adı
AHMET
Soyadı
COŞKUN
en buyukleri 32 gunluk oldu ayırdım fakat tunekle oyle kabardı duruyor tabana yem ve su koydum ugramıyor bile , babasının yanına kafese koysam hemen yuvalıga giriyor aksamı orda gecırıyor sabah cıkıyor yem kırıp kırmadıgınıda sabah evde olmadıgımdan goremıyorum ne yapmalıyım bir tavsiye ???

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Kafeste kalsın. Nasıl olsa aç kalınca aşağı inecektir. Tekrar annesinin kafesine koyunca kendini doyuruyor. Bu sefer yem kırıyor mu göremiyorsunuz. Biraz ayrı kafeste gözlemleyin.

serberus38

Üyemiz
Adı
AHMET
Soyadı
COŞKUN
peki öyle yapalım bakalım teşekkür ederim , 1-2 saat daha yemezse yatarken annesinin yanına koyacagım sabah evden cıkarken tekrar ayırıp aksama kadar bekleteceğim inş.

serberus38

Üyemiz
Adı
AHMET
Soyadı
COŞKUN
arkadaşlar bugun yaklasık 8 saat yavru kusu baska kafese ayırdım dokunmamış bile yeme , tekrar anne babasının yanına koydum dısarı cıkıyolar fakat dısarıdada anne babası beslıyor nasıl öğrenecek bunlar yem kırmayı :)

Rainbow Muhabbet

Uzman Üyemiz
siz yine takıp edın bellı bır zamandan sonra anne baba zarar verır yavrularına yenıden yumurtlamak ıcın sonra yavruları olu almayın kanlar ıcınde

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
yavruları kafese alın ve babalarını bir iki gün yanlarında bırakın o yem kırmayı öğretecektir