Yavrularımla vedalaşamıyorum

cegceg

Yeni Üyemiz
Merhaba saygıdeğer forum üyeleri.
Geçen sene nisan ayında ilk yavrum Çıtır doğduktan sonra anne babasından ayıramadım ve aynı kafeste beslemeye devam ettim. Artık bir eşe ihtiyacı olduğunu düşünerek geçen ay yanına Pıtır'ı aldım. Arasında bölme olmayan bir çifthanede  kayın validesi Nazlı, kayın pederi Çapkın ve Nazlının 2 tane 35 günlük yeni yeme düşen yavrusu ile sorunsuz geçinip gidiyorlar. Sanırım 2 yavruyu da satamayacağım. Bu böyle nereye kadar gidecek arkadaşlar. İlerde 2 yavruya da eş alırsam ki alırım artık evde bakmam imkansız olacak.  Yeni yavrularım.

Ben ne yapacağım arkadaşlar. Sizce üreticiliğe giden yolda mıyım? Önerilerinizi esirgemezseniz memnun olurum. Saygılarımla...

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Evet aynen dediğiniz gibi üreticiliğe giden yoldasınız. Benim kuşların sayısıda sizinkine benzer bir şekilde arttı çift sayım az ama bir sürü yavrumuz var :)

Zafer Yüce

Yeni Üyemiz
Adı
Zafer
Soyadı
Yüce
bu vırus senıde sarmıs kurtulus yok uretımhane planlarına baslamalısınız bence  :) :) :) :) :) :)

cegceg

Yeni Üyemiz
Zafer YÜCE' Alıntı:
bu vırus senıde sarmıs kurtulus yok uretımhane planlarına baslamalısınız bence  :) :) :) :) :) :)
Açıkçası salma sistemleri araştırmaya başladım.
Değerli yorumlarınız için size ve Mehtap hanıma teşekkür ederim.