Yavruların beslenmesi hakkında acil yardım

efes35ksk

Üyemiz
Adı
Ömer
Soyadı
OKYAY
Merhabalar herkese hayırlı günler ben izmirden ömer arkadaşlar 4 çift muhabbet kuşum vardı 20 gün evvel 2 çifti yumurtladı dün ikisinden yavru çıkmıştı ama iki yavruda öldü bunlar benim ve kuşlarımın ilk yavruları acaba sebebi nedir yavruların beslenmesi için kafese ayrıca neler koymam lazım acil yardımcı olursanız sevinirim normalde yuvada anaçların yedikleri yemlerden var

byxizmir

Üyemiz
Adı
kuzey
Soyadı
yıldırım
benimde 18 nisanda yumurtlamaya başlamıştı 5 yavrudan sadece 3 tanesi hayatta 2 tanesi öldü sanırım anne bakabileceği kadar yavrunun hayatta kalmasına izin veriyor şuanda 1 aylık oldular

sezgin

Uzman Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Anıl
Yavrulu kuşlarda mamayı eksk etmeyin.Ayrıca nasıl bi bakım uyguluyorsunuz neler veriyorsunuz bunları yazarsanız eksikleriniz hakkında yorumlar alabilirsiniz

efes35ksk

Üyemiz
Adı
Ömer
Soyadı
OKYAY
yumurta havuç ve bebe biskuvusu karışımı mama hazırlıyorum mama olarak birde normal yemleri var

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Bakım koşulları hakkında kendi bakımınızı yazarsanız eksik olan yönler belirtilir.

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
KARDEŞ SEN SAĞOL SİTEDE ÇOOK BİLGİ VAR SEN ACEMİ KUŞLAR ACEMİ 2 KULUÇKADAN SONRA RANDIMANA GİRER HEM VERİM HEM ACEMİLİK ARTAR SEN HER GÜN YAVRULULARA MAMA YAPACAKSIN VE SICAKLARDA 2 3 SAAT SONRA ALIRSIN SLM

efes35ksk

Üyemiz
Adı
Ömer
Soyadı
OKYAY
Kemal AKBULUT' Alıntı:
KARDEŞ SEN SAĞOL SİTEDE ÇOOK BİLGİ VAR SEN ACEMİ KUŞLAR ACEMİ 2 KULUÇKADAN SONRA RANDIMANA GİRER HEM VERİM HEM ACEMİLİK ARTAR SEN HER GÜN YAVRULULARA MAMA YAPACAKSIN VE SICAKLARDA 2 3 SAAT SONRA ALIRSIN SLM
Kemal abi çok teşekkür ederim bende acemilik diye düşünüyorum bakım ve mama desem bir çift kuşum ilk yavruları oldugu halde çok güzel bakıp büyüttüler 20 günlük kocaman oldular maşallah ama bu 2 çift kuş hiçbir yavruya bakmadı sanırım acemiler diye düşündüm bende

azuri

Uzman Üyemiz
Adı
uğur
Soyadı
ata
Aynı durumla bende karşılaşmıştım ilk kuluçka dönemlerinde böyle acemilikler oluyor. İkinci kuluçkada durum düzeliyor.