Yavrulu Çift Sorusu

Serghyinho

Üyemiz
Adı
SerHaT
Soyadı
ERMAN
Dişi kuşumla erkek kuşum yumurtalar varken ayırdım onları şimdi ayrı odalarda duruyorlar.Şimdi 14 günlük bir tane yavrum kaldı yumurtada yok.Sorum şu erkekle dişi birleştirmelimiyim çünkü erkek 3-4 gündür olduğundan hareketli ve sesli psikolojisi bozulcak diye korkuyrm.Birleştirirsem dişi yavruya bakmayı bırakbilirmi , erkek yavruya zarar verebilrmi.Birde ikiside kızışmış durumda çiftleşirlermi.Çiftleşsinler istemiyorum çünkü dişi kuşum baya zayıfladı hemen üstüne bir kuluçka daha ölebilir.Fikirlerinizi bekliyorum.

muhendis155

Uzman Üyemiz
Adı
İSA
Soyadı
YAYILKAN
arkadaşım sen en başta hata yapmıştın. erkek kuşu ayırman hata çünkü yavruları öncelikle erkek kuşlar besler dişiyide tabikide buda dişinin zayıflayıp ölmesine neden olaiblir.

Serghyinho

Üyemiz
Adı
SerHaT
Soyadı
ERMAN
İsa YILMAZ.' Alıntı:
arkadaşım sen en başta hata yapmıştın. erkek kuşu ayırman hata çünkü yavruları öncelikle erkek kuşlar besler dişiyide tabikide buda dişinin zayıflayıp ölmesine neden olaiblir.
Hocam  hatayı niye ayırdığımı yazmayarak yaptığımı düşünüyrm.Dişi erkeğin alt gagasını ve sağ ayağını yaraladı sağ ayak ön tırnağını kökünden kopardı ogün bugün orda tırnak yok.ayağıda yeni iyileşti ama psikolojik olarak tam üzerine basamıyo.Yazdıklarınız için teşekkür ederim ama hiç bir sorumun cevabı içinde yok.En az sizin kadar bende  biliyrm dediklerinizi.

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Serhat ERMAN' Alıntı:
Hocam  hatayı niye ayırdığımı yazmayarak yaptığımı düşünüyrm.Dişi erkeğin alt gagasını ve sağ ayağını yaraladı sağ ayak ön tırnağını kökünden kopardı ogün bugün orda tırnak yok.ayağıda yeni iyileşti ama psikolojik olarak tam üzerine basamıyo.Yazdıklarınız için teşekkür ederim ama hiç bir sorumun cevabı içinde yok.En az sizin kadar bende  biliyrm dediklerinizi.
o halde tabiki son yavru yuvadan çıkana ve yem kırmaya başlayana kadar birleştirme kuşları...