01 - Irkı: Yerli.
02 - Cinsiyeti: Takım ve 4 yavrusu
04 - Yaşı: 1
05 - Sağlık Durumu: çok iyi maşallah.
06 - Bilezik No: yok
07 - Fiyatı: 150 tl
08 - Geçerlilik Tarihi: satılana kadar
09 - Satılan / Alınacak Şehir: istanbul / Avrupa yakası
10 - Gönderilebilecek Mesafe: Elden teslim . Kesinlikle gönderim yoktur.
11 - İrtibat Telefonu: 0539 5957337
12 - Mail Adresi:
13 - Telefonlaşılabilinecek Zaman Dilimi: 7/24
14 - Açıklamalar: Kuşlar videoda görüldüğü gibi damızlık ve çok iyi bakıcı kuşlardır. İlk kuluçkalarını aldık 4 de 4 yaptı maşallah .. Öle yavrusu sağılmış kuşlar değil yavrulukdan kendi büyüttüğüm takımdır. Fiyat 150 yazdım benim gözümde değeri dahada fazladır bunu bilin yeter . Nakit ihtiyacından elimde bulunan tek takımımı satıyorum şuan altında 4 yavrusu vardır 1-1,5 haftaya yeme düşüceklerdir. Lütfen saçma tekliflerle gelmeyin. Kafesi arkdaşıma sözüm vardı ona vericem yuvalıkla beraber verilicek alacak kişi kafesiyle gelirse sıkıntı olmaz kuşlar kesinlikle yavrulara bakmaya devam edicektir.
Kuşların videoları 1 hafta önce çekildi.
https://www.youtube.com/watch?v=VuFV2t2JTnk
Verilicek Yavrular tüylendiler .. 1-1,5 HAFTAYA YEME DÜŞER 4 ADET VARDIR.

02 - Cinsiyeti: Takım ve 4 yavrusu
04 - Yaşı: 1
05 - Sağlık Durumu: çok iyi maşallah.
06 - Bilezik No: yok
07 - Fiyatı: 150 tl
08 - Geçerlilik Tarihi: satılana kadar
09 - Satılan / Alınacak Şehir: istanbul / Avrupa yakası
10 - Gönderilebilecek Mesafe: Elden teslim . Kesinlikle gönderim yoktur.
11 - İrtibat Telefonu: 0539 5957337
12 - Mail Adresi:
13 - Telefonlaşılabilinecek Zaman Dilimi: 7/24
14 - Açıklamalar: Kuşlar videoda görüldüğü gibi damızlık ve çok iyi bakıcı kuşlardır. İlk kuluçkalarını aldık 4 de 4 yaptı maşallah .. Öle yavrusu sağılmış kuşlar değil yavrulukdan kendi büyüttüğüm takımdır. Fiyat 150 yazdım benim gözümde değeri dahada fazladır bunu bilin yeter . Nakit ihtiyacından elimde bulunan tek takımımı satıyorum şuan altında 4 yavrusu vardır 1-1,5 haftaya yeme düşüceklerdir. Lütfen saçma tekliflerle gelmeyin. Kafesi arkdaşıma sözüm vardı ona vericem yuvalıkla beraber verilicek alacak kişi kafesiyle gelirse sıkıntı olmaz kuşlar kesinlikle yavrulara bakmaya devam edicektir.
Kuşların videoları 1 hafta önce çekildi.
https://www.youtube.com/watch?v=VuFV2t2JTnk
Verilicek Yavrular tüylendiler .. 1-1,5 HAFTAYA YEME DÜŞER 4 ADET VARDIR.