yavrulu kuş taşıma

Mustafa Türker

Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
Türker
yavrulu bi çift aldım yavrular 10 günlük olunca eve getireceğim.ama kafesiyle getirmem mümkün değil 5 katlı kafeste üretim yapıyor aldığım kişi.nasıl taşımam uygun olur

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
akşam karanlığında üzerine bir örtü örterek taşımak en uygunudur.

Enver.Ergin

Uzman Üyemiz
Adı
Enver
Soyadı
ERGIN
Mert AYDIN' Alıntı:
akşam karanlığında üzerine bir örtü örterek taşımak en uygunudur.
Aynı ölçüdeki kafesler ile bu işlem rahatlıkca yapılabilir. kuşta akşam karanlığı olduğu pek birşey anlamaz fakat. Daha sonra yer değişikliği açısından Strese girebilir diye biliyorum.

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Ben yumurtalı bir çift almıştım yuvalığıyla aldım bende. Kuşlar yuvadaydı getirdik evde yeni kafeslerine taktık yuvayı duvarda da yüksek bir yere astık sıkıntı olmadı. İnşallah sizinkilerde de sıkıntı olmaz.

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Daha önce bulundukları kafese benzer olması kuşların yadırgamasına engel olabilir. Kuştan kuşa değişir ancak kuşlar genelde yavrularına kafes değişse de yuvaya girip bakarlar. Yumurta olsaydı sıkıntı olurdu.

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
aynı yuvalığı takacaksınız risk oranı düşer yalnız koyacağınız kafesi şuan bulundukları kafes dizaynı gibi dizayn edin inşallah sorun olmaz

wizardry

Üyemiz
Adı
Ömer
Soyadı
Temel
Yumurtalı kuş aldım 5 tane yumurtası vardı yuvaligiyla beraber aldim elimden geldiğince sallamadan eve getirdim akşam vakitlerindeydi kendi kafesime koydum 1 yumurta daha aldım 6 yumurta oldu :bu kustan 3 yavru oldu suan 15 günlük rakamlar 3 yumurta boş yada kuş kirmis yemiş

Mustafa Türker

Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
Türker
onun kafesi bayağı geniş öyle bulmam sorun olur şu 3 kapı 3 yemlikli üretim kafesleri uygun olur mu

oktay aykut

Uzman Üyemiz
Adı
oktay
Soyadı
aykut
R.Efekan ALTUN.' Alıntı:
Daha önce bulundukları kafese benzer olması kuşların yadırgamasına engel olabilir. Kuştan kuşa değişir ancak kuşlar genelde yavrularına kafes değişse de yuvaya girip bakarlar. Yumurta olsaydı sıkıntı olurdu.

KALMERAA

Uzman Üyemiz
Adı
MURAT
Soyadı
KARAYEL
kafes ve folluk değişirse bence sıkıntı çıkar
alacağın kişi ye 10 lıra fazla ver yavrular buyune kadar baksın ben şahsen
kuş satarken öyle yapıyorum

Mustafa Türker

Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
Türker
Abi adama zahmet oluyor ya başka yavrulu kuş yok adam dükkanda bakıyordu orda yumurta rendeleyip mama yapma imkanı yok yani