Yavrulu yumurtalı çift (istanbul)

Ali Aydın

Yeni Üyemiz
Adı
Ali
Soyadı
Aydın
yavrulu veya yumurtalı çift arıyorum bir çift olacak ev için. fiyat önemli değil. önceden üretmeye çalışıyodum olmadı bu sefer olursa üretimhane kurmayı düşünüyorum. satan üretici arkadaşlar bana ulaşırlarsa istanbul içi gelip yerinden alabilirim. 0535 394 77 38

burak1872

Uzman Üyemiz
Adı
Burak
Soyadı
Akkuş
Kardeş yavrulu çiftler 200 tl orjınal çek yumurtasiz yavru garantı 140 tl Yer . Eyüp

cihad3737

Yeni Üyemiz
Adı
cihad
Soyadı
yıldız
Arkadasım yerli yumurtalı çitlerimiz 120 tlden baslıyo , Jumbo yumurtlatı çiftlerimiz 300 350 arası degisiyor , Çek yumurtalı takımlarımızda 250 300 arası , yertli tepeli takımlarımız 350 liradan baslıyor. https://www.facebook.com/MuhabbetKusuUretimi

EDİP GÖZALAN : 0531 516 90 58

İSTANBUL BAĞCILAR / YENİMAHALLE...

Ali Aydın

Yeni Üyemiz
Adı
Ali
Soyadı
Aydın
hocam haftasonu bi ziyaretine geleyim müsaitsen. tramwayla gelsem nasıl ulaşırım.

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Ali AYDIN...' Alıntı:
yavrulu veya yumurtalı çift arıyorum bir çift olacak ev için. fiyat önemli değil. önceden üretmeye çalışıyodum olmadı bu sefer olursa üretimhane kurmayı düşünüyorum. satan üretici arkadaşlar bana ulaşırlarsa istanbul içi gelip yerinden alabilirim. 0535 394 77 38
ali bey hakkınızda hayyırlısı
eğer pek bilginiz yoksa
bilen birisi ile beraber kuş almak en iisidir
sonra çarpılmayın:)

Ali Aydın

Yeni Üyemiz
Adı
Ali
Soyadı
Aydın
kendi çapımda var sizler kadar olmasada. kandırsalar da problem yok öbür tarafta alırız hakkımızı. :)

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Ali AYDIN...' Alıntı:
kendi çapımda var sizler kadar olmasada. kandırsalar da problem yok öbür tarafta alırız hakkımızı. :)
anlıyorum
yinede insanın zoruna gidiyor bu tür şeyler...

Ali Aydın

Yeni Üyemiz
Adı
Ali
Soyadı
Aydın
ilan günceldir çek, jumbo, yerli olabilir istanbul içi üreticileri ziyarete gidebilirim numaram üstteki gibidir.

burak1872

Uzman Üyemiz
Adı
Burak
Soyadı
Akkuş
Ali Bey Dedigim Gibi elimde Yavrulu Çekler Mevcuttur Eyupte Yerimiz Jumbo Takimlar Mevcuttur SULTAN PAPAGANI OLSUN CENNET OLSUN GELIP YERINDE GORELEK ALABILIRSINIZ

burak1872

Uzman Üyemiz
Adı
Burak
Soyadı
Akkuş
Arkadaşlar Ali Arkadaşim Bügün Bende 2 ÇİFT ALMİŞTİR TÜYÜ KADAR YAVRU ALMA DİLEGİYLE  SATİŞA DEVAM 200 ÇİFTLE