Yavruluk içine ne koymalıyım

ONuR

Takipçi Üyemiz
Adı
ONUR
Soyadı
PARILDAYAN
Merhaba arkadaşlar ben öncelikler sitemize yeni üye oldum ve gün geçtikçe muhabbet kuşlarına olan merakım  artmakta elimde bir çift damızlık kuşum var birde yavruluğum yavruluğun içine tabana acaba ne koymalıyım yardımcı olursanız çok sevinirim saygılar....

ahmeterol

Takipçi Üyemiz
Adı
Ahmet
Soyadı
Erol
Yuvalığınız tahtadan ise bişey koyanıza gerek yok ileride yavrular çıkıp 10 günlük olunca çam talaşı koyabilirsiniz. Folluk plastikse yumurtadan önce talaş koyun yavrularda ayrık bacak olabilme ihtimali yüksek olur... hayırlı üretimler...

enginar2008

Uzman Üyemiz
Adı
MURAT
Soyadı
KAMBUR
ahmeterol' Alıntı:
Yuvalığınız tahtadan ise bişey koyanıza gerek yok ileride yavrular çıkıp 10 günlük olunca çam talaşı koyabilirsiniz. Folluk plastikse yumurtadan önce talaş koyun yavrularda ayrık bacak olabilme ihtimali yüksek olur... hayırlı üretimler...
+1

ONuR

Takipçi Üyemiz
Adı
ONUR
Soyadı
PARILDAYAN
ahmeterol' Alıntı:
,

Ahmet bey çok teşekkür ederim yani sadece boş ahşabın üstüne yumurta yaparmı dişiler yanlış anlamadım değilmi ?

ahmeterol

Takipçi Üyemiz
Adı
Ahmet
Soyadı
Erol
Ahmet bey çok teşekkür ederim yani sadece boş ahşabın üstüne yumurta yaparmı dişiler yanlış anlamadım değilmi ?
[/quote]

Boş ahşabın üstüne yumurta yapar fakat yumurtayı çevirme ve ısıtma problem olur, yavrularda fire verirsiniz ve ayrık bacaklı yavrular olur tahta yüzeyi düz ve pürüzsüzse... Kendiniz tahtayı oyabilirsiniz (tahtanın arka kısmı) yada follul tedarik edin 1.5 tl oyuk kısım yumurtaların bir arada olmasını sağlar... selamlar...

F

fenerbahçeli

Guest
Ben hiç bişey koynmuyorum sorun olmadı hiç ama talaş iyi olabilir.

ONuR

Takipçi Üyemiz
Adı
ONUR
Soyadı
PARILDAYAN
MHBBET DELİSİ' Alıntı:
Ben hiç bişey koynmuyorum sorun olmadı hiç ama talaş iyi olabilir.
Benim aldığı yavruluğun orta kısmı hafif oyuk gibi orjınal hali ozaman ben bişey eklemiyorum bakalım yarın yavruluğunu takıcam ne tepki vericek dişi kuşumuz..

F

fenerbahçeli

Guest
Ben bi çiftime koydum hepsini dışarı atmış bende bidaha koymadım.

gürhan

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
GÜRHAN
Soyadı
KOÇAK

ibrahim halil

Takipçi Üyemiz
Adı
İBRAHİM HALİL
Soyadı
OKŞAŞ
bence talaş koymayn bitlenme olasılığı yüksek bu yüzden yarularınız ölebilir benim iki yavrum bu yüzden öldü en mantıklısı kuş kumu petshop larda bulabilirsin 2 tl bişey hemde yararlı...

ismail bayram

Takipçi Üyemiz
Adı
ismail
Soyadı
bayram
bir kabın içine kum ince talaş bit ilacı karısımı hazırladım faydasını görüyorum tavsiye ederim

senfoniork22

Uzman Üyemiz
Adı
Ahmet
Soyadı
Tatlıpınar
ben hizar tozu koyuyorum yavruların dışkılarını talaşa göre daha iyi emiyor

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Yılmazında resimlerde paylaştığı gibi ince talaş koyabilirsiniz

ONuR

Takipçi Üyemiz
Adı
ONUR
Soyadı
PARILDAYAN
Yardımlarınız için teşekkürler arkadaşlar.. Kuslarımda sürekli bir öpme birbirlerini kaşıma olayı var birde dikkatimi çeken erkek sürekli dişinin yanına gelip kafasını bir aşağı bir yukarı kaldırıyor acaba bunun bir anlamı varmı yada kurlaşmalar nasıl oluyor muhabbet kuşlarında???

GÖKAY

Yeni Üyemiz
Adı
GÖKHAN
Soyadı
HOCA
ONuR' Alıntı:
Yardımlarınız için teşekkürler arkadaşlar.. Kuslarımda sürekli bir öpme birbirlerini kaşıma olayı var birde dikkatimi çeken erkek sürekli dişinin yanına gelip kafasını bir aşağı bir yukarı kaldırıyor acaba bunun bir anlamı varmı yada kurlaşmalar nasıl oluyor muhabbet kuşlarında???
Aynen dediğiniz gibi erkek dişiye kur yapıyor,yakın zamanda dişi hazır olduğunda erkeğe izin verecektir.

ONuR

Takipçi Üyemiz
Adı
ONUR
Soyadı
PARILDAYAN
GÖKAY' Alıntı:
Aynen dediğiniz gibi erkek dişiye kur yapıyor,yakın zamanda dişi hazır olduğunda erkeğe izin verecektir.
Bu güzel haber enazından sevindim teşekkür ederim gökay bey...

ozgurdemirbas

Takipçi Üyemiz
Adı
Özgür
Soyadı
Demirbaş
ben çıkan yem kabuklarını koyuyorum oldukça kullanışlı tavsiye ederim. Birde ahşap yada değil muhakkak talaş, yem kabuğu, kum vs ne derseniz koyun. Anne yuvaya girer çıkarken, baba yuvaya anneyi beslemek için girerken vs bir şekilde yumurtalara zarar verebiliyorlar. birbirlerine çarpıyor çatlıyor. en başından yumurta yapmadan yavruluğun içine atın ne atacaksanız anne içeriyi kendisine göre düzenler ..