Yavruluktalar hep..

CaglaEsen

Yeni Üyemiz
Adı
CaglaEsen
Soyadı
Ozyavuz
İyi akşamlar :)..

Bi iki sorum olacaktı..

Kuşlarım 1-2 gündür yavrulukta vakit geçiriyorlar kızıştırıcı kullandım ama çiftleştiklerini görmedim şahsen.
Bu gün daha ağırlıklı olarak yavrulukta duruyorlar acaba orayı kemirmek içinmi giriyorlar yoksa bişeylermi var  icon_pray .

Genelde dişi gidiyor erkeği pek içeriye almak istemiyor şuan ikiside bana bakıyor ben onlara :D Erkek arada dışarı çıkıp tekrar içeri giriyor nedendir acaba ayrıntılı anlatım olursa çok çok sevinirim :) Yorumlarınızı bekliyorum :)  love

hsyn35

Yeni Üyemiz
Adı
hüseyin
Soyadı
özcan
Hadi Gözün aydın yavruların gelmesi yakındır :D  alkisd

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
muhtemelen  yumurta  hazırlığı siz yavruluk içine  hamster  talaşını  koymayı  unutmayınız kalsiyum  için kum mineral blok eksik etmeyiniz  bu topicten zaman zaman durumdan haberdar ediniz.....gözünüz aydın

speedy sarı

Uzman Üyemiz
Adı
Uğur
Soyadı
SARI
Karahan UZUN.' Alıntı:
muhtemelen  yumurta  hazırlığı siz yavruluk içine  hamster  talaşını  koymayı  unutmayınız kalsiyum  için kum mineral blok eksik etmeyiniz  bu topicten zaman zaman durumdan haberdar ediniz.....gözünüz aydın
+1 En kısa zamanda yumurtalar gelir inş...

dakika06

Uzman Üyemiz
Adı
serkan
Soyadı
sipahi

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
eğer giriş korkudan değilse yumurta hazırlığıdır

dou

Üyemiz
Adı
DOĞUKAN
Soyadı
GÜLFİDAN
Cağla Esen ÖZYAVUZ' Alıntı:
İyi akşamlar :)..

Bi iki sorum olacaktı..

Kuşlarım 1-2 gündür yavrulukta vakit geçiriyorlar kızıştırıcı kullandım ama çiftleştiklerini görmedim şahsen.
Bu gün daha ağırlıklı olarak yavrulukta duruyorlar acaba orayı kemirmek içinmi giriyorlar yoksa bişeylermi var  icon_pray .

Genelde dişi gidiyor erkeği pek içeriye almak istemiyor şuan ikiside bana bakıyor ben onlara :D Erkek arada dışarı çıkıp tekrar içeri giriyor nedendir acaba ayrıntılı anlatım olursa çok çok sevinirim :) Yorumlarınızı bekliyorum :)  love
aynı durum bendede var torunlar gelicek inş yakında  icon_pray

faruk_79

Uzman Üyemiz
Adı
FARUK
Soyadı
ŞANLI
Karahan UZUN.' Alıntı:
+1

FAHRÜYEALYA

Uzman Üyemiz
Adı
Mutlu
Soyadı
ERTUĞRUL
Karahan UZUN.' Alıntı: