yavrum dönbaş oldu iyileşmesi için önerilerinizi bekliyorum...

pasha26

Yeni Üyemiz
Adı
melih
Soyadı
nazlı
herkese merhabalar.yeni tüylenen yavrularımdan bir tanesi dönbaş durumda ve yerden kafası kalkmıyor.boynunu haraket ettiremiyor.lütfen iyileştirmem için önerilerinizi bekliyorum.

Kawasaki

Takipçi Üyemiz
Adı
Engin
Soyadı
Kahraman
Benimde bir yetişkin kuşumda aynısı oldu bol bol vitamin verdim mamasını yemini suyunu hergün tazeledim şimdi düzeldi ama bu seferde aşırı kilo aldı zayıflatmaya çalışıyorum :)

pasha26

Yeni Üyemiz
Adı
melih
Soyadı
nazlı
ben düzenli olarak yem su ve mamayı veriyorum ama vitamin olarak ne öneririsiniz engin bey.

pasha26

Yeni Üyemiz
Adı
melih
Soyadı
nazlı
selahattin abi teşekkür ederim. B vitaminiyle inşallah düzeltmeye calısacam :)))

forumfrom

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Kıdır
Sallabaş cerrahi bir hastalıktır. Boynuna hafif hafif zeytin yağı ile masaj yapabilirsin. Kanı sulandırmak için çeyrek aspirini sulukta eritip verebilirsin.

kuşçu_10

Uzman Üyemiz
Adı
ORÇUN
Soyadı
AST
bu rahathızlığın en büyük nedeni kuşun strese girmesidir selahattin abimizin dediği gibi tek ilacı B vitamini ama B12 vitaminidir işallah en kısa zamanda düzelir

kuşçu_10

Uzman Üyemiz
Adı
ORÇUN
Soyadı
AST
berovit b12 diye bir ilaç var sıvı olarak hergün bir damlalık yardımı ile 1-2 damla damlatıver  ağzına

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Selahattin GÜÇLÜ' Alıntı:
MELİH SİZİN ORDA DÖNBAŞ DİYORLAR BİZİM BURDA SALLABAŞ HASTALIĞI DENİYOR BUNUN İÇİN KUŞUNUZA B VİTAMİNİ VERMENİ ÖNERİRİM