yavrum öldü yardımcı olun :)

ibrahim halil

Takipçi Üyemiz
Adı
İBRAHİM HALİL
Soyadı
OKŞAŞ
5 günlük olan yavrum öldü ilk başta anne beslemedigi icin öldügünü sanmıştım fakat yuvadan yavruyu cıkarırken yivalıgın icinde bi sürü kücük böcek vardı bit mi yoksa baska biseymi anlayamadım kuslar icin nasl bi ilac almalıyım

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Vilmectin çok etkili bir ilaç anaç kuşların enselerine bir damla damlatın 10 gün sonra bir damla daha damlatın yuvalığın içinede ardap, avidust veya benzeri bir toz bit ilacı serpin kısa sürede parazitler yok olacaktır. Geçmiş olsun.

mustafa BEKTAŞ

Takipçi Üyemiz
bütün yazılan ilaçları kullanabilirsiniz fakat dediğiniz gibi chresamed vet iyi tercih %100 zararsız kuşların üzeride gelse solusa sorun olmamamsı kullanım rahatlığı sunar..geçmiş olsun...

hunter_07

Uzman Üyemiz
Adı
hakan
Soyadı
özdemir
BOLFO icin bircok yerde tehlikeli dendiği icin herkes cok kararsız bende kullanmaktan cekindim.kullanan arkadaşlar ne şekilde kullandıklarını yazarsa kafalardaki soru işaretleri silinir.kuşa suruyormuyuz, yoksa sadece yuvalık tabanınamı yuvalık talaşınamı nerelerde kullanıyoruz yazarsanız cok faydalı olur.bolfa bayerin urunu nede olsa .

Utku SAYÜN

Takipçi Üyemiz
Adı
Utku
Soyadı
Sayın
Ben şuana kadar bolfodan ölen kuş görmedim :) yuvalıkları değiştirirken talaşla bir az miktarda karıştırıp yuvalıklara koyuyorum yavruları , bide yuvaların altlarına atabilirsiniz..