Yavrunun Bacakları Hakkında (resimli)

hilmiceri

Yeni Üyemiz
Adı
hilmi
Soyadı
çeri
herkese iyi akşamlar. üstadlara, bu işe gönül verenlere bi sorum olacaktı. resimde büyüme aşamasında olan yavrunun bacakları serbest kaldığı zaman sürekli iki tarafa doğru açık duruyo. gittikçe düzelir mi yoksa bi önlem almam gerekir mi acaba ?

muyar

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.leenglish.com
Adı
Mehmet
Soyadı
Uyar
Geç kalmışsınız ama benim de başıma geldi 3 kez ben de beceremedim sadece 1 bacağını düzeltebildim. Artık yaşayabildiği kadar bakın sevabına :(

beko_27

Uzman Üyemiz
Adı
BEKİR
Soyadı
ÇOLAK
bi ara böyle bi problemle ilgili üstadlar ayaklarını bağlayın diye bir yorum yapmışlardı bilmiyorum ama bağlayın ayakları bir süre bakalım denememiş olma zaten olan olmuş geçmiş olsun

hilmiceri

Yeni Üyemiz
Adı
hilmi
Soyadı
çeri
Eyvallah. Hepinize teşekkür ederim değerli görüşlerinizi bildirdiğiniz için. Bağlamayı deneyeceğim, inşallah düzelir.

DEDE

Takipçi Üyemiz
Adı
ERSİN
Soyadı
DEDE
:( ah yavrum yaa geçmiş olsun usta.
Mert aydının verdiği adresteki yöntemi dene bencede 1 2 kişi işe yaradığını söylüyor.

vlknglc

Üyemiz
Adı
VOLKAN
Soyadı
GÜLEÇ
kardeş bağlama yöntemini uygula mutlaka.benim de bir yavrum bu şekildeydi yaklaşık 10 gün bağladım ayaklarını şimdiki durumu eskiye göre çok daha iyi tünekte durabiliyo tellere çıkabiliyo.yalnız şuna çok dikkat et büyüdüğü vakit plastik tünek kullanma kesinlikle ağaç tünek kullan.plastik tünekte ayaklarını toplamıyolar

hilmiceri

Yeni Üyemiz
Adı
hilmi
Soyadı
çeri
Mert AYDIN' Alıntı:
Ersin DEDE' Alıntı:
:( ah yavrum yaa geçmiş olsun usta.
Mert aydının verdiği adresteki yöntemi dene bencede 1 2 kişi işe yaradığını söylüyor.
Volkan GÜLEÇ' Alıntı:
kardeş bağlama yöntemini uygula mutlaka.benim de bir yavrum bu şekildeydi yaklaşık 10 gün bağladım ayaklarını şimdiki durumu eskiye göre çok daha iyi tünekte durabiliyo tellere çıkabiliyo.yalnız şuna çok dikkat et büyüdüğü vakit plastik tünek kullanma kesinlikle ağaç tünek kullan.plastik tünekte ayaklarını toplamıyolar
Eyvallah üstadlarm. Hassasiyetiniz için teşekkürler  ;)