Yavrunun Sorunu Nedir.

rdemir

Uzman Üyemiz
Web sitesi
kivgader.org
Adı
Remzi
Soyadı
Demir
Bu yavru yaklaşık  30 gün üstü. Durumu resimlerdeki gibi.Annesi dışarı atmıştı yuvadan günü dolduğu zaman.Bende başka anaç altına yavruların yanına koydum güzel bakılıyor.Ama sonuç ortada.Sorunla ilgili bilgi bulamadım fikirlerinizi bekliyorum

ONuR

Takipçi Üyemiz
Adı
ONUR
Soyadı
PARILDAYAN
ÜSTADLAR DAHA İYİ BİLİR AMA SANIRIM YANIK KALMA DEDİĞİMİZ OLAY..

ONuR

Takipçi Üyemiz
Adı
ONUR
Soyadı
PARILDAYAN
Remzi DEMİR' Alıntı:
Yanık la ilgili hiç bilgim yok herhangi tedavisi varmı
Remzi bey yavru malesef gerekli beslenmeyi sağlıyamamış ve diğer yavrulardan küçük kalmış yani yaşarmı iyi bir beslenmeyle belki durumu düzelte bilirsiniz...

faruk_79

Uzman Üyemiz
Adı
FARUK
Soyadı
ŞANLI
Onur PARILDAYAN' Alıntı:
Remzi bey yavru malesef gerekli beslenmeyi sağlıyamamış ve diğer yavrulardan küçük kalmış yani yaşarmı iyi bir beslenmeyle belki durumu düzelte bilirsiniz... +1

rdemir

Uzman Üyemiz
Web sitesi
kivgader.org
Adı
Remzi
Soyadı
Demir
Aslında beslenme sorunu yok düzenli kontrol ediyorum.Diğer kardeşleri gibi günlük besini verildi onlar kadar kursakları doluydu.Vitamin eksiği minarel eksikliği yeşillik probiyotik eksiklik kuşlarımın besinlerinde olmaz Çok aşırı iddalı olmak istemiyorum ama bu farklı birşey bence yorumlara tşkler

ixirseviyo

Uzman Üyemiz
Adı
Salih
Soyadı
ÖZDEMİR
Anaçlardan biri yolmuştur kısa vadede no pick temin edip yavruların üstüne sıkarsın.. uzun vadede de "b" vitamini kombinasyonu uygularsın. Terra minarel ile vispumin mamalara katarsan fayda görürsün

Saysay

Uzman Üyemiz
Adı
Sayra
Soyadı
Senses
Salih ÖZDEMİR' Alıntı:
Anaçlardan biri yolmuştur kısa vadede no pick temin edip yavruların üstüne sıkarsın.. uzun vadede de "b" vitamini kombinasyonu uygularsın. Terra minarel ile vispumin mamalara katarsan fayda görürsün
Gecmis olsun insallah duzelir yavrucak

rdemir

Uzman Üyemiz
Web sitesi
kivgader.org
Adı
Remzi
Soyadı
Demir
Salih ÖZDEMİR' Alıntı:
Sorun sadece tüy değil yavru 18 günlük yavrulardan bile daha küçük ebat olarak anaçlardan tüy yolma sorunuda yok 20 günlükken daha tüyleri yoktu neyse bakalım ne olacak enteresan bir şekilde çok canlı. Ne zaman yem kıracak izleyip göreceğiz araştırmaya devam edeceğim bakalım sorununu çözebilecekmiyim.Kafasının üst tarafında bir küçük iz var kabuk bağlamış yara gibi neyse hayırlısı