yavrusunu başka yuvaya koyma

kocan

Takipçi Üyemiz
Adı
adem
Soyadı
koçhan
s.a hayırlı sabahlar bir sorum olacak benim 10 çiftli salmada duran muhabbetlerim şu an altında yumurta olanda var yavru olanda mesela bir çift in altında 1 tane yavru var bir çift in de altında 4 tane yavru var o bir tane yavruyu alsam 4 tane yavrusu olan çift in altına koysam olurmu yavruların boyları aynı

moordek

Takipçi Üyemiz
Adı
Barış
Soyadı
Özdemir
dişinin bakacağına inanıyorsanız...neden olmasın..ama fazla yavru koyup dişiyide üzüp yıpratmayın derim..

hamza kkuş

Takipçi Üyemiz
Adı
hamza
Soyadı
karakuş
salmayı bilmiyorum. ben kafeste yavruları boylarına göre ayırıyorum.

ONUR ÇÖKELEKOĞLU

Uzman Üyemiz
Adı
ONUR
Soyadı
ÇÖKELEKOĞLU
Yavrular aynı boydaysa ve deri halindeyse genelde sorun olmuyor bende bi piskopat dişi var bazen kafası atıyor ve bir günlük bebeği atıyor yuvadan alıp başka çiftin yavrularının arasına katıyorm onuda aralarına alıp büyütüyorlar bi gökkuşağı dişimde yere yumurtluyor ne yaptıysamö folluğa alıştıramadım ve yavru kaliteside güzel olduğundan elden çıkarmıyorum yere yatarken alıyorum yumurtasını başlka çiftin altına koyuyorum o çıkarıyor

muhendis155

Uzman Üyemiz
Adı
İSA
Soyadı
YAYILKAN
ben 5 yavru yapacağına 3 2 ayır kuşların yıpranmamış olur bence. yavruların daha iri ve sağlıklı olur. karar senin.

kocan

Takipçi Üyemiz
Adı
adem
Soyadı
koçhan
peki bu kuş anlamayacakmı 3 e 2 pararsam hadi dört ü 5 yapsan anlamazda 1 tane kuşu iki yapsan anlar gibi geliyor