Yavrusunu Beslemiyor.

Tiramisu35

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Özgür
Soyadı
ÇİN
Bir çiftim 6 tane yumurtladı. Dişinin ilk yumurtlaması. 4 gün önce ilk yavru çıktı. Fakat anne beslemedi ve yavru 2nci gün öldü. Daha sonrasında 2nci yavru çıktı oda 2nci gün öldü beslemediği için şuan 3'üncü yavru çıktı ama anne yumurtaymış gibi üstünde yatmaya devam ediyor. Baktım hiç beslememiş. Ne yapmalıyım. İlk seferinde bu durum normal mi ?

furrfarr

Uzman Üyemiz
Adı
Furkan
Soyadı
Gümüş
Acemilikten olabilir belki fakat yeni çıkmış yavruyu sizin beslemeniz çok zor diğer yavrulu çiftleriniz varsa onların altına kaydırın yavruları.

rabbani

Uzman Üyemiz
Adı
ÜNAL
Soyadı
YILMAZ
Başka  yavrulu kuşlara kaydırma imkanınız yokmu  çiftlere ne tür karışımlı yem veriyorsunuz mama  tüketiyorlarmı ????

Rainbow Muhabbet

Uzman Üyemiz
şırıngayla sıvı mamayla beslemenız gerekıyor gunde 4 5 kere bellı mıktarda  20 gun zahmet cekcenız yada arkadasların dedıgı gıbı başka yavurusu olan cıftlerın altına bırakın onlar beslesın

ilbeyli

Üyemiz
Adı
halim
Soyadı
arslan
selamın aleykum. abilerim kusura bakmayın benimde bir sıkıntım varda bu günlerde. çiftlerimden birinin 3 yavrusu var ve çok iyi besliyorlar yavruları ama yavrularda gelişme yok. en küçüğü 12 günlük felan oldu büyükte 16 günlük felan ama hiç birinin gözleri tam  açılmadı. sanki 1 haftalık yavru gibiler. tüyleri bile çıkmadı. sebebi ne olabilir. şimdiden selametle

devran58

Uzman Üyemiz
Adı
AYHAN
Soyadı
YILDIRIM
Sercan MIZRAKLI' Alıntı:
şırıngayla sıvı mamayla beslemenız gerekıyor gunde 4 5 kere bellı mıktarda  20 gun zahmet cekcenız yada arkadasların dedıgı gıbı başka yavurusu olan cıftlerın altına bırakın onlar beslesın
aynen katılıyorum kardeşim örneği benim face sayfamda var kuşu 1 ay gibi bir zamanda şırınga ile besledim şimdi kendi yeneye başladı bile link aşağıda

http://www.facebook.com/photo.php?v=284057498350461