S.a arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Yaklaşkk 2 sene boyunca m.kuşu besledim ilk aldığımda yaklaşk 5-6 aylık olduğu için evcilleştirip kendime alıştırma konularında zayıf kaldım ama bana güzel arkadaşlık etti ve hasta olup vefat etti. Eylül ayında yeni yeme düşmüş yavru alıcam ele alıştırmak ve konuşturmak için.
Gelelim sorularıma.
Sizden isteğim bana kafes, kafes aksesuarları vs önermeniz. Ayna kullanmadım kullanmam da, belirtmiş olayım.
Elimde kafesim vardı ancak hamsterim var onun için kullanıyorum ondan yeni bi kafes ve tüm aksesuarları yeniden alıcam boyutları nasıl olmalı vs anlatırsanız sevinirim.
Daha önce hiç banyoluk kullanmamıştım bu sefer onu da kullancam. Kendime alıştırıp bana arkadaşlık yapsın istiyorum
Aldığım günden itibaren neler yapmalıyım.
2 sene beslememe rağmen mutlaka bilmediğim şeyler vardır
Yardımcı olursanız sevinirim.
Gelelim sorularıma.
Sizden isteğim bana kafes, kafes aksesuarları vs önermeniz. Ayna kullanmadım kullanmam da, belirtmiş olayım.
Elimde kafesim vardı ancak hamsterim var onun için kullanıyorum ondan yeni bi kafes ve tüm aksesuarları yeniden alıcam boyutları nasıl olmalı vs anlatırsanız sevinirim.
Daha önce hiç banyoluk kullanmamıştım bu sefer onu da kullancam. Kendime alıştırıp bana arkadaşlık yapsın istiyorum
Aldığım günden itibaren neler yapmalıyım.
2 sene beslememe rağmen mutlaka bilmediğim şeyler vardır
Yardımcı olursanız sevinirim.