YAZ GELDİ BİTLERE DİKKAT BAGISIKLIK KAZANIYORLAR ( BEHZAT TİĞİZ )

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
arkdaslar sıcakların baslamasıyla beraber,bitler ortaya cıkmaya basladi, ve ilaclara bagısıklık kazaniyorlar, ben ardap ve sevitox kullanıyorum bitler bu ilaclara bagısıklık kazanmis durumda :) eskiden volfo toz opigal 5 vardi bunlar kesin cozumdu yanlız firmalar artik, işe yarayan ilaclari kaldırıyor.. su bazlı olarak kumesteki ortama dökülecek bi bit ilacı ayrica toz olarak yuvalıklarda ayrica kullanmak lazım. herkesin özelikle bit konusuna dikkat etmesi gerekiyor, özelikle salmonella hastalıgını bitler kuslara tasiyor..
şuanda etkili ilaclar arastiriyorum.

jany

Uzman Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Dikbaş
Ben iki senedir blotic kullanıyorum çok şükür daha karşılaşmadım inşallah karşılaşmam

Gökhan YILDIZLI

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILDIZ
Behzat TİĞİZ' Alıntı:
blotic kusların üzerine gelince zarar verecegini dusunuyorum
Blotici kuşlar üzerinde bizzat denedim hiç bir zararı yok, 1-2 saat kuşlar rahatsız oluyo ama sonra kendilerine geliyorlar, ama çok pis kokuyo ev ortamına uygun değil.

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
mistav firmasının kuslara zarar vermeyen bi ürünün buldum, adı akarsid, bu etkili arkadaslar bunu deneyebilirsiniz, doğal bir üründür, hayvanların yemlerine bile katılarak kullanılabiliyormus.

Orhan ERGÜN

Takipçi Üyemiz
Adı
ORHAN
Soyadı
ERGİN
Behzat TİĞİZ' Alıntı:
mistav firmasının kuslara zarar vermeyen bi ürünün buldum, adı akarsid, bu etkili arkadaslar bunu deneyebilirsiniz, doğal bir üründür, hayvanların yemlerine bile katılarak kullanılabiliyormus.
nerde buluruz, kullanım şekli, yerleri, miktarı
hakkında bilgi verebilirmisin ustam

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
Orhan ERGİN' Alıntı:
nerde buluruz, kullanım şekli, yerleri, miktarı
hakkında bilgi verebilirmisin ustam
zirai ilac satan yerlerde bulunuyor sanırım, yuvalıkların icine serperek kullanın, kuslara bi zarari yok, ayrica ben 2 litre suya 2 dolu tatlı kasigi koyarak tüm kümesede sıktım, güzel calısan bir ürün, fiyatıda uygun zaten,

bjk70

Uzman Üyemiz
Adı
Erkan
Alıp bir deneyim bakalım

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Erman Sayın

Uzman Üyemiz
Benim kümeste bit vardı başlamıştı tüm yuvalıklara folluk altına biyodust toz serptim ayrıca follukların hepsini yıkadum venodin ile. biyodust u yavruların üstünede serptim bi sıkıntısını görmedim. Artık talaş felan koyarken biyodust karıştırıp koyuyorum. Ayrıca plastik tavalara az miktar bulduğum bolfo ile fırça yardımı ile tozladım bit mit kalmadı. Bolfo bulamıyorum artık biyodust kullanıyorum bakalım iyi gibi duruyor şimdilik

jumbosever

Üyemiz
Adı
ali
Soyadı
kemal
Arkadaşlar ben de vilmectin kullandım iki gün oldu.Hala kafesin etrafında bir kaç tane büyük 3-5 tane ufak kan bitlerine rastaladım.Vilmectin ne kadar sürede etkili olur acaba bilginiz nedir? ya da ihtimal az olsa da ilacı hayvanın tam olarak derisine mi denk getiremedik şüphelenmeye başladım.

Gökhan YILDIZLI

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILDIZ
Ali KEMAL' Alıntı:
Arkadaşlar ben de vilmectin kullandım iki gün oldu.Hala kafesin etrafında bir kaç tane büyük 3-5 tane ufak kan bitlerine rastaladım.Vilmectin ne kadar sürede etkili olur acaba bilginiz nedir? ya da ihtimal az olsa da ilacı hayvanın tam olarak derisine mi denk getiremedik şüphelenmeye başladım.
vilmectin kuşun vücudundaki bitlere etki eder dışardaki ve kafesteki bitlere etki etmez vilmectin kuşun kanını zehirleyerek bitleri o şekilde öldürür tam etki için damlattığınız günden 1 hafta sonra tekrar damlatmalısınız.