yazgeldi sıcaklar basladı.ne yapmalıyım??

titandevil

Yeni Üyemiz
Adı
emre
Soyadı
Hüner
ben izmirdenim buralarda havalar cok sıcak uretimhane 35 dereceleri görüyor bu sıcaklık normal mı yoksa dahada azaltmalımıyım nasıl?

yisemu

Takipçi Üyemiz
Adı
MUSTAFA
Soyadı
KELLECİ
bende kocaelideyim buralardada sıcaklar başladı ben sanayi tibi havalandırma aldım hem içerideki pis havayı dışarı atıyor hemde içerisinin sıcaklığını düşürüyor.Tavsiye ederim fiyatı 125 tl civarı.

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
renkmuhabbetkusu.blogspot.com
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
mustafa
Mustafa KELLECİ' Alıntı:
bende kocaelideyim buralardada sıcaklar başladı ben sanayi tibi havalandırma aldım hem içerideki pis havayı dışarı atıyor hemde içerisinin sıcaklığını düşürüyor.Tavsiye ederim fiyatı 125 tl civarı.
mustafa bey  aldığınız bu ürünün bir resmini paylaşma imkanınız varmı acaba ?...

titandevil

Yeni Üyemiz
Adı
emre
Soyadı
Hüner
var bendede havalandırma fanı ama termometre oglen 32 35 arası üretimde sorun yok ama bellide olmaz tedbır almak lazIM

SAYLÜ

Uzman Üyemiz
Adı
ilyas
Soyadı
merdin
ben de izmirde üretim yapıyorum ben mutfaklarda kullanılan çift motorlu aspiratör kullanıyorum ve zaman ayarlı prizle 2 satte bir 15 dk çalışıyor ve bu sıcaklığı 31 dereceye kadar düşürüyor ayrıca 3 günde bir yuvalara banyoluk takıyorum

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Yazın sıcaklık değerlerini düşürme şansınız yoksa üretime ara vermeniz ve kuşları dinlenmeye almanız daha mantıklı olacaktır. Havalandırma sistemiyle bile uygun sıcaklık aralıklarına düşürmeniz zor ihtimal

faruk_79

Uzman Üyemiz
Adı
FARUK
Soyadı
ŞANLI
Şahin GÜNGÖR' Alıntı:
Yazın sıcaklık değerlerini düşürme şansınız yoksa üretime ara vermeniz ve kuşları dinlenmeye almanız daha mantıklı olacaktır. Havalandırma sistemiyle bile uygun sıcaklık aralıklarına düşürmeniz zor ihtimal