Yem Bozuluyor mu?

yusufyalçınkaya

Takipçi Üyemiz
Adı
yusuf
Soyadı
yalçınkaya
merhaba.. ABilerim ben toplu biraz yem almıstım. Yemi aldıgım gunden beri kapalı yogurt kaplarında muhafaza ediyorum. Normalde yemde birşey yok fakat kusa verdigimde ne zman uflemek için yemlere baksam yemlerin ucları hep siyah siyah oluyor.. Yemleri kırp bakıyorum herhangi birşey yok sadece siyah nokta var.. NEden oluyor bu acaba önceden oluyormuydu bilmiyorum hiç dikkat etmemiştim.. Birde bu yemlerin son kullanma tarihi var mı acaba ben alalı 6 7 ay oldu.. Hala da baya yem var.. Kus için sıkıntı olur mu dolapta duruyor.. Eğer ekleyebilirsem resim çekip atacagım..

beko_27

Uzman Üyemiz
Adı
BEKİR
Soyadı
ÇOLAK
üstad sitemizin değerli üyelerinden günay dönemz abimizin bi tavsiyesini söyleyeyim.ben 2 çift muhabbet için 10 kg ye almıştım günay abiye sordum saolsun yardımcı oldu.yemin içine taze nane al yıka kurula bir top naneyi yemin içine dallarıyla birlikte koy cuvalın agznı bağla bişey olmaz.

yusufyalçınkaya

Takipçi Üyemiz
Adı
yusuf
Soyadı
yalçınkaya
eyvallah üstadim teşekkür ederim o zaman ben biraz nane alayım bilseydim cumartesi pazara gitmiştim oradan alırdım benimkiler hep ayrı kaplarda üstad o zaman 1 er 2 ser dal herbirine koyarım sıkıntı olmaz..

Bu siyah nokta olayı nedir üstad ben onu anlayamadım kusa vermeden önce hiçbirşey yok kusa verdikten sonra bir bakıyorum ucları siyah siyah nokta..

canan numan

Uzman Üyemiz
Adı
canan
Soyadı
numan
Bekir ÇOLAK' Alıntı:
üstad sitemizin değerli üyelerinden günay dönemz abimizin bi tavsiyesini söyleyeyim.ben 2 çift muhabbet için 10 kg ye almıştım günay abiye sordum saolsun yardımcı oldu.yemin içine taze nane al yıka kurula bir top naneyi yemin içine dallarıyla birlikte koy cuvalın agznı bağla bişey olmaz.
Kuru nane ile olurmu acaba tazesi olmaz ise acaba?