yem bulamama sıkıntısı

AHMET ELMAS

Yeni Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
elmas
gebze de beyaz darı arıyorum satan bilen varmı ama kaliteli olması lazım beyaz darı yazıyo cuvalda sarı yem cıkıyo 1 cuval aldım kuşlar hiç yemiyor kar gibi beyaz darı arıyorum.

erhankiret

Uzman Üyemiz
Adı
erhan
Soyadı
kiret
sizin istediğiniz gibi kar beyazı kadar beyaz darı bildiğim kadarıyla yok bendeki ak darının markası vivid hafiften bir sarımtıraklık illaki var kilosu 2,25 tl 1000kg alımlarında teslimatı bizzat yapıyoruz ancak 2 çuval mümkün değil.dediğim gibi tamamen bem beyaz darı bilmiyorum varmıdır biraz daha araştır en iyisi sen inş bulursun.

AHMET ELMAS

Yeni Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
elmas
30 cift kuşum var 2 cuval alsam bana baya yetiyo vivid marka yem kullanıyorum son aldıgım yemler cook kötü cıktı hiç böyle gelmiyodu

AHMET ELMAS

Yeni Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
elmas
ben 2 ay önce vivid marka yem aldım şahane bi yemdi 2 gün önce yine aldım yem sarımtırak cıktı bu yemi yemiyolar ama mejbur bunada alışacaklar yapacak bişey yok

erhankiret

Uzman Üyemiz
Adı
erhan
Soyadı
kiret
ÜRETİCİ FİRMADAN KAYNAKLANAN BİR SORUN OLMALI KİMDEN ALMIŞTINIZ ONA ULAŞIP İADE ETME ŞANSINIZ VARSA İADE EDİN DERİM BEN.FİYAT OLARAK NE KADARA ALMIŞTINIZ?

AHMET ELMAS

Yeni Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
elmas
60 tlye aldım cuvalını bayramdan sonra bursaya gelecegim yanınıza ugramaya calışırım

FAHRÜYEALYA

Uzman Üyemiz
Adı
Mutlu
Soyadı
ERTUĞRUL
VİVİD bence de yemi bozmaya başladı.Ak darı diye çuvalı alıyoruz içinden %30 sarı darı çıkıyor??????

MÜJDAT

Takipçi Üyemiz
Adı
MÜJDAT
Soyadı
TEKİNTUĞ
arkadaşım öncelikle hayırlı ramazanlar SULTANBEYLİ İST BAYNUR YEM var aradığın ak darıyı burada bulabilirsin diğerleri nedense sarı darı çıkıyor gecen ay bi üretici abimizin tavsiyesi üzerine sipasiş verdim arabayla dağıtıyarlar ve yemi açınca bende şaşırdım çünkü yem diğerlerine göre hem beyaz hemde yıkanmış gibi tertemizdi yemde tozdan eser yok tavsiye  ederim AKDARI FİYATI 2.40 kg  BAYNUR YEM tel:0216 592 07 65

AHMET ELMAS

Yeni Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
elmas
teşekkür ederim sanada hayırlı ramazanlar aradım acmadılar bugun kapalıdır buyuk bi ihtimal yarın ilk işim orayı aramak inşallah aradıgım yemi bulurum 30cift kuşum var 22 sinin altında yavru var tam olarak şuan aldıgım yemi iştahla yemiyo acilen almam lazım yavrularda sıkıntı olacak mama veriyorum devamlı tekrar teşekkür ederim yardımcı oldugun için

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
Mutlu ERTUĞRUL' Alıntı:
VİVİD bence de yemi bozmaya başladı.Ak darı diye çuvalı alıyoruz içinden %30 sarı darı çıkıyor??????
aynen katılıyorum...şu anda sarı darı çuval fiyatı 40 lira...bence beyaz darıya sarı darı karıştırıyorlar ve bu işten daha da kyarlı çıkıyorlar. Vivid yemi çıktığı günden bu yana kullanıyorum ama onlarla ipleri koparmaya ramak kaldı.