YEM DEĞİŞİKLİĞİ KONUSUNDA YARDIM!!! (SÜLEYMAN UZUN)

slymnuzun

Takipçi Üyemiz
Adı
süleyman
Soyadı
uzun
Değerli üretici abilerim selamlar.daha önce açık yem kullanıyordum(ince yem+ak darı).geçen hafta 'BRAVO304' marka yem aldım.bazı çiftlerim gayet güzel şekilde yiyor ama bazıları içinden seçiyor ve yemin çoğunu yere atıyor.bu konuda ne yapmalıyım?ısrarla devam edeyim mi bravo marka yem vermeye?alışırlar mı?şimdiden teşekkürler yardımlarınız için.hayırlı üretimler

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Kuşlar daha önceden alıştıkları yemleri seçmeye çalışıyorlardır. Uzun zamandır yemedikleri yabancılık çekmişlerdir. Biz insanlarda öyleyizdir. İlk defa karşılaştığımız bir yemeği önce küçük lokmalarla deneyim ediniriz. Zamanla alışacaklardır. Kuşlarında çeşitli gıda ve tohumlara ihtiyaçları olduğunu unutmamak lazım

rabbani

Uzman Üyemiz
Adı
ÜNAL
Soyadı
YILMAZ
İsmail AKBAŞ' Alıntı:
Yem değişikliğinde herzaman eski kullandığınız yemle beraber yeni yeminizi karıştırarak verin birden kestiğinizde eski yeminizi kuşlarımız sitrese giriyor yeni yeminizle karıştırıp verirseniz sorun kalmaz ve zamanla alışırlar

SAYLÜ

Uzman Üyemiz
Adı
ilyas
Soyadı
merdin
bende aynı şekilde ince yem ve akdarıyı karıştırıp veriyordum bravo 304 denedim ama birtürlü yemediler hemde karıştırarak azar azar verdim olmadı 25 kilo öle kayboldu gitti yeni çıkan yavrulara verdim birazını güzel bir karışım bence

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
Malesef karışık yem verildiğin de bu yem seçmeleri sonucunda yemin ziyan olmasının önüne geçemezsiniz...Kuşlar daha çok begendiği yem arayışına gideceklerdir...

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
İsmail AKBAŞ' Alıntı:
Yem değişikliğinde herzaman eski kullandığınız yemle beraber yeni yeminizi karıştırarak verin birden kestiğinizde eski yeminizi kuşlarımız sitrese giriyor yeni yeminizle karıştırıp verirseniz sorun kalmaz ve zamanla alışırlar
YENİ YEM ALDIĞINDA ESKİ YEMİNDEN BİR MIKTAR KALDIĞINDA AL TAM BİTİNCE ALMA AKILLI YEMLİK KULLANIRSAN TASARRUF ETMİŞ OLURSUN SLM