Yem dökme

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Yem dökme çoğunlukla strese girdiklerinde ve benim gözlemlerime göre çiftleşme isteklerine karşılık bulamadıklarında oluyor. Bir de yem seçme olayı var tabii. Siz bir süre yem koymayın onlar döktüklerini yesinler.

yosuncan1

Uzman Üyemiz
Adı
fatih
Soyadı
mansız
R.Efekan ALTUN.' Alıntı:
Yem dökme çoğunlukla strese girdiklerinde ve benim gözlemlerime göre çiftleşme isteklerine karşılık bulamadıklarında oluyor. Bir de yem seçme olayı var tabii. Siz bir süre yem koymayın onlar döktüklerini yesinler.
aynen bazen de kafes dar geldiği için olur

Yiğitcan KEKEÇ

Takipçi Üyemiz
Adı
Yiğitcan
Soyadı
KEKEÇ
dişinin ayağı kırıldı, ayağı şu an sargıda 10 gün kadar oldu erkekte çok kur yapıyor sanırım dediğiniz gibi ya strese girdi ayağındaki sargıdan ya da ayrı kafeslerde oldukları için çiftleşmek istiyor. teşekkürler.

çapkın

Uzman Üyemiz
Adı
Oğuzhan
Soyadı
KOBACIK
Yiğitcan KEKEÇ' Alıntı:
dişinin ayağı kırıldı, ayağı şu an sargıda 10 gün kadar oldu erkekte çok kur yapıyor sanırım dediğiniz gibi ya strese girdi ayağındaki sargıdan ya da ayrı kafeslerde oldukları için çiftleşmek istiyor. teşekkürler.
Geçmiş olsun :)  aynen öyle stresten veya çiftleşmekten oluyor bnm kuşumda böyle yapıyordu yanına eş alınca bıraktı böle yapmayı...

canan numan

Uzman Üyemiz
Adı
canan
Soyadı
numan
Yiğitcan KEKEÇ' Alıntı:
Acaba dişinin ayağı kırık ve erkekle aynı kafestemi?

canan numan

Uzman Üyemiz
Adı
canan
Soyadı
numan
Çok pardon şimdi anladım iyice gözlerimde gitti demekki yanlış okudum bir an aynı kafesteler sandım.

Çok geçmiş olsun.
Benim bir çiftte öyle muzurluk yapıyor.