Yem Hakkında Soru

garip_dj

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.muratgullu.com.tr
Adı
Murat
Soyadı
Gullu
Merhaba üstatlarben champion marka yem kullanıyorum.Yem gayet iyi yanlız içinde böyle uzun  yemler var kuşlar onu o kadar çok seviyorki anlatamam.Ben ne olduğu konusunda tam emin değilim acaba kanarya yemi mi?

Ürün İçeriği;
* Sarı Darı , Kırmız Darı , Ak Darı ,Kuş Yemi , Keten Tohumu , Tahıllar içermektedir.

Yazmakta.Ayrıca ben 450 gr lık champion marka kanarya yemini alıp karıştırsam herhangi bir sorun olur mu?

nuse14

Uzman Üyemiz
onlar  aspurdur  kuşlar  oyemi  severler  ben  kuşlarıma  yanlız  o  yemden  veriyorum

senfoniork22

Uzman Üyemiz
Adı
Ahmet
Soyadı
Tatlıpınar
Murat GÜLLÜ' Alıntı:
Merhaba üstatlarben champion marka yem kullanıyorum.Yem gayet iyi yanlız içinde böyle uzun  yemler var kuşlar onu o kadar çok seviyorki anlatamam.Ben ne olduğu konusunda tam emin değilim acaba kanarya yemi mi?

Ürün İçeriği;
* Sarı Darı , Kırmız Darı , Ak Darı ,Kuş Yemi , Keten Tohumu , Tahıllar içermektedir.

Yazmakta.Ayrıca ben 450 gr lık champion marka kanarya yemini alıp karıştırsam herhangi bir sorun olur mu?
o yem aspur muhabbetkuşlarının severek yediği bir yem çeşiti ben sadece ak darı ve aspur veriyorum kuşun sevdiği sadece bu iki yem çeşiti var karışık yemlerin içindeki yemlerin çoğunu yemiyor

azuri

Uzman Üyemiz
Adı
uğur
Soyadı
ata
O yem büyük ihtimalle yulaftır.Resim eklerseniz daha net bilgi verilebilir.