YEM HAKKINDA ÜRETİCİ ARKADAŞLARDAN YARDIM?

murat68

Yeni Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
şahin
ARKADAŞLAR BENİM 10 TAKIM MUHABBET KUŞUM VAR BİR ARKADAŞIN TAVSİYESİ ÜZERE 25KG VİVİD MUHABBET YEM ALDI9M FAKAT KUŞLAR YEMİYO DÖKÜYO NE TAVSİYE EDERSİNİZ VEYA EN KALİTELİ YEM HANGİSİ UZMAN ARKADAŞLAR CEVAP YAZARSA SEVİNİRİM

muhabbetkusummm

Uzman Üyemiz
Ben bu konuda uzman değilim ama uzun zamandan beri kuş besliyorum.eskiden bende karışık yem tercih ediyordum.sırf kuşlar yemi çok dağıtıyolar ve sürekli hasta oluyor diye artık sade yem veriyorum.sarı darı ve ak darıyı karıştırıp veriyorum.arkadaşlardan sade ak darı vermeyin ishal olur kuşlardiyenler olacaktır ama ishal olacaklarını sanmıyorum ve böyle bir sorunla karşılaşmadım. Bence sizde sade yem verin..

Tiramisu35

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Özgür
Soyadı
ÇİN
Kuşları takım aldım diyorsunuz sanırım damızlık kuşlar. Aldığınız kişi hangi tür yem kullanıyorsa ona devam edin kuşların alışkanlıkları vardır. Ben Akdarı ve Aspur'u karıştırıyorum. 2 ölçek akdarı 1 ölçek Aspur. Sadece darı kullanmanız bence uygun olmaz olabildiğince çok tohum çeşidinden faydalanmalı kuşlarımız. Mevsimine göre dietler uygulayabilirsiniz.

scdemirbas

Üyemiz
Adı
serkan
Soyadı
can
ben dostpetshop tan az daha sipariş veriyordum . konuyu okuyunca içime kuşku düştü. acaba almasam mı . vivid hakkında bilgisi olan yazsın

ahkara46

Uzman Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
kara
ben önce versella laga 20 kg yem denedim, kuşlar severek yiyorlardı fakat bazı çiftler yemi döktüğü için yem bitince değiştirdim, vivid'i kullananlardan öğrendiğim kadarıyla içindeki yemlerin oranları çuvalın üzerinde yazmadığı fakat sarı darı oranın fazla olduğuydu. Deneme amaçlı 5kg bravo 302 aldım ama bu yemin taneleri çok küçük ve yine darı oranı çok fazla, kuşlarım pek sevmedi, içine 1 kg aspur ekledim, daha sonra ise natural yem aldım, internette içinde yulaf olduğu yazıyordu ama benim aldığım çuvalda yulaf çıkmadı, 25 kg yeme 1 kg yulaf ve 2 kg aspur ekledim, kuşlar gayet iyi yiyor, bu yem bitince deli natura alacam, çok övüyorlar, sizin kuşlar hangi yemi seviyorsa vivid yemin içine o yemden ekleyip karıştırın, muhtemelen ya yulaf ya da aspur arıyorlardır...

FAHRÜYEALYA

Uzman Üyemiz
Adı
Mutlu
Soyadı
ERTUĞRUL
Özgür ÇİN' Alıntı:
Kuşları takım aldım diyorsunuz sanırım damızlık kuşlar. Aldığınız kişi hangi tür yem kullanıyorsa ona devam edin kuşların alışkanlıkları vardır. Ben Akdarı ve Aspur'u karıştırıyorum. 2 ölçek akdarı 1 ölçek Aspur. Sadece darı kullanmanız bence uygun olmaz olabildiğince çok tohum çeşidinden faydalanmalı kuşlarımız. Mevsimine göre dietler uygulayabilirsiniz.

Erman Sayın

Uzman Üyemiz
3ölçek sarı darı 1 ölçek ak darı karıştır ver. ayrıyeten bir kapta aspur ver. ozaman dökme olmaz.