onu kullaniyordum abi de ballisini kullandim çok sevmediler abiMerve YAR' Alıntı:Garden mix vitaminli . Bir seneden fazla kus besliyorum hep bu yemi kullandim bu yemden sasmadim.
Abi vitakraft ile quik ile arasında kaldim acikcasiMahsun ECE' Alıntı:imkanınız varsa whitemolen öneririm, onun dışında da quik öneririm.
+++++ güncel lllllDeniz YILMAZ...' Alıntı:Abi vitakraft ile quik ile arasında kaldim acikcasi
kimse kuslarina yem vermiyor mu ;D ;D ;D ;DDeniz YILMAZ...' Alıntı:+++++ güncel lllll
Abi onu herkes şiddetle tavsiye ediyorsa onun boyle kapalı pakette var mi 500 gr veya 1 kilo flan 1 çiftim vardaSerkan SİPAHİ.' Alıntı:Brawo 302 uretim yemi hem ucuz hem cok besleyici bundan sasma
quik aliyim abi en iyisi içinde renkli ekmek var mi onda abiMahsun ECE' Alıntı:ben uzun yıllardır quik kullandım ve bütün kuşlarım severek yiyorlardı hiçtagr sorun yaşamadım.
peki saol abiMahsun ECE' Alıntı:ben kullandığım zamanlar vardı yaklaşık iki yıl önce o yemi kullanmayı bıraktım kuş sayıları artığı için açık yem alıyorum, karışımlarını kendim yapıyorum.
yok sorma sebebim kuşlar için bazen zararli olabiliyor boğazda kalma vs ondanBektaş ABDURRAHMAN' Alıntı:rekli ekmek gibi meyveli diyerek satılan yemleri kullanmanı tavsiye etmem,bugun yem alırken bi markanın satış direktörü ile konuştum onların bi işe yaramadığını evde kuş besleyenleri cezbetmek ve yemin cafcaflı durması için kullanılan bişi oldugunu söyledi![]()
Mahsun ECE' Alıntı:ben kullandığım zamanlar vardı yaklaşık iki yıl önce o yemi kullanmayı bıraktım kuş sayıları artığı için açık yem alıyorum, karışımlarını kendim yapıyorum.
Mahsun ECE' Alıntı:ben kullandığım zamanlar vardı yaklaşık iki yıl önce o yemi kullanmayı bıraktım kuş sayıları artığı için açık yem alıyorum, karışımlarını kendim yapıyorum.
yeme birşey koymuyordum kapalu yem aliyordum bir yerde okumuştum arkadasin kuşuyerken bogazina takilmis kusarak zor cikarmis o yazidan beri cçok dikkat ediyorumVolkan YAVUZ' Alıntı:neler koydugunu soylermısın yeme
beyaz darı, kırmızı darı, sarı darı, kanarya yemi, yulaf, çok az nijer tohumuVolkan YAVUZ' Alıntı:neler koydugunu soylermısın yeme
tesekkurlerMahsun ECE' Alıntı:beyaz darı, kırmızı darı, sarı darı, kanarya yemi, yulaf, çok az nijer tohumu
Şu renkli ekmek yada meyve denen şeyleri kuşlarım yemiyorlardı zaten.