A armanyman_ Üyemiz Katılım 2 Eki 2013 Mesajlar 85 Konum uğurmumcu Adı okan Soyadı şenol 9 Şub 2014 #21 ben bu zamana kadar kapalı yem vermedim 4 çeşit darı alıp karıştırıyorum.yaz ve kış olarak içeriklerini değiştiriyorum
ben bu zamana kadar kapalı yem vermedim 4 çeşit darı alıp karıştırıyorum.yaz ve kış olarak içeriklerini değiştiriyorum
B BACE Takipçi Üyemiz Katılım 18 Ocak 2014 Mesajlar 211 Konum diyabakır Adı Deniz Soyadı Yılmaz 10 Şub 2014 #22 Okan ŞENOL' Alıntı: ben bu zamana kadar kapalı yem vermedim 4 çeşit darı alıp karıştırıyorum.yaz ve kış olarak içeriklerini değiştiriyorum Genişletmek için tıkla ... abi yaz veya kuş olduğunda neler ekliyorsun acaba bende öyle yapmaya basliyin diyorum darı isimlerini yazarsan sevinirim abi Sevgiler Saygilar
Okan ŞENOL' Alıntı: ben bu zamana kadar kapalı yem vermedim 4 çeşit darı alıp karıştırıyorum.yaz ve kış olarak içeriklerini değiştiriyorum Genişletmek için tıkla ... abi yaz veya kuş olduğunda neler ekliyorsun acaba bende öyle yapmaya basliyin diyorum darı isimlerini yazarsan sevinirim abi Sevgiler Saygilar