Yem Karışımı Hk.

askay

Üyemiz
Adı
Cemil
Soyadı
AK
Merhabalar

Akdarı ve Kanarya yemi (Aspir) veriyorum fakat ayrı ayrı yemliklerde verıyorum hangısını canı ısterse onu yesın dıye (kendı çapımda ıyılık yapmaya calısıyorum) faka akdarıya ragbet bıraz daha az kanarya yemını(adı sanırım ASPIR) onu daha fazla yıyorlar gıbı geldı bana ,

Sizce;
Ikısını karıstırıp mı versem daha ıyı yıne kendı ıstedıgınıyesıni,
Yosa;
Ayrı ayrı vermeye devam  mı edeyım 2 cıftım oldugu ıcın zaman gıbı bır sorum yok ılgılenebılıyorum.

Ayrıca;
Demir akvaryumdan aldıgım yenı kuşlarım geldi geleli ayırmıştım yeni eşe attım yeme farklı bir tohum eklememe gerek varmı, Üretimi tetiklemek için,

Nijer tohumunuda ayrıca varıyorum,Gunluk bır tatlı kasıgıda cede mama verıyorum(ama yemıyorlar sanırım alışmadılar daha ama ben vermeye devam edeceğim),

Önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.

Kara Erbay

Uzman Üyemiz
Kuşlarınız hayırlı olsun yemleri karışık verin kuşlar aspura fazla yüklendiği zaman yağlanacaktır fazla yağlı kuş üretimde pek verimli olmaz.Kuşlarınız öncelikle birbirlerine ve ortama alışma süreci geçirsinler.Gerisi sabır işi.Mamayada devam edin pes etmeyin.Her şey gönlünüzce olsun.

askay

Üyemiz
Adı
Cemil
Soyadı
AK
erbay bey
Teşekkür ederim yorumunuzdan dolayı dedıgınız gıbı yemeselerde her gun doksemde mamaya devam edecegım elbet alışırlar,

Yem karışımına perilla eklesem olurmu acaba kullananlar varmıdır, Saglık tohumu dıye duymustum yoksa gerek yokmu

cankarakoch

Uzman Üyemiz
Adı
Can
Soyadı
KARAKOÇ
yemleri karıştırarak verdiğinde aspuru seçmek için darıyı dökeceklerdir.senin yerinde olsam aspuru fazla vermem kuşlarının yağlanmasına sebep olur.haftada bir sefer ikram etmen yeterli olur.yavru büyüten kuşlarına her gün verebilirsin.

askay

Üyemiz
Adı
Cemil
Soyadı
AK
Perilla hakkında kimsenin yorumu yokmu acaba mutlaka kullanan vardır dıye tahmın etmiştim ama kimse yorum yapmamış,,,

Aslan ÖZTÜRK

Uzman Üyemiz
Adı
ASLAN
Soyadı
ÖZTÜRK
Arkadaşım perilla çok faydalı bir tohumdur.Özellikle omega -3 yönünden zengin bir tohum olup ayrıca kabız olan kuşlarına da verebilirsin.Yalnız besleyici yönü ne kadar kuvvetliyse aşırıya kaçmamak da fayda var.

askay

Üyemiz
Adı
Cemil
Soyadı
AK
Aslan Bey;

Bir te siz kullanıyorsunuz sanırım cok tesekkur ederım