YEM KIRMA

CaSuS

Takipçi Üyemiz
Adı
mehmet
Soyadı
guven
Hayırlı geceler arkadaşlar. yeni aldığım yavru muhabbet kuşu yemin içinde sadece kanarya yemlerini seçip yiyor ne yapmamı önerirsiniz. bu bir sorunmudur. SAYGILAR

baris.kahveci

Üyemiz
Adı
BARIŞ
Soyadı
KAHVECİ
aspur tüm yem tiplerinin içinde 1. sırada besleyici olan yemdir.sıkıntı yok.digerlerinide kırar kardeşim merak etme.

CaSuS

Takipçi Üyemiz
Adı
mehmet
Soyadı
guven
yalnız şöyle bi durum var nette araştırdım biraz aspur ve kanarya yemi birbirinden tamamen farklı şeylermiş  ben yemin içine bi miktar kanarya yemi karıştırdım kuş içinden onları seçip yiyor.

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
renkmuhabbetkusu.blogspot.com
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
kanarya yemi muhabbet kuşlarında ishal olmalarını önlüyor ve kilo aldırıyor hatta yaz aylarında muhabbetlere  sadece kanarya yemi kullananlar var  ama sadece yaz aylarında sanırsam iç dizaynlarını biraz serin tutuyor muhabbetler kilo da alıyor sadece kanarya yemiyle ama bence sadece ishal durumlarında verilmeli ve yem kırmayı yeni öğrenen yavrularda verilmeli ama hemen kesmeli muhabbet karışım yeme dönmeli fazlası zarar yağlanma yapabilir

kuşçu_10

Uzman Üyemiz
Adı
ORÇUN
Soyadı
AST
Cihan AYTAN' Alıntı:
kanarya yemi muhabbet kuşlarında ishal olmalarını önlüyor ve kilo aldırıyor hatta yaz aylarında muhabbetlere  sadece kanarya yemi kullananlar var  ama sadece yaz aylarında sanırsam iç dizaynlarını biraz serin tutuyor muhabbetler kilo da alıyor sadece kanarya yemiyle ama bence sadece ishal durumlarında verilmeli ve yem kırmayı yeni öğrenen yavrularda verilmeli ama hemen kesmeli muhabbet karışım yeme dönmeli fazlası zarar yağlanma yapabilir
+1

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Kanarya yemi daha rahat kırılabildiği için yavru kuş onları seçer. Zamanla diğer yemleride yemeye başlayacaktır.