yem kırmayı öğrenmiyorlar bir türlü

Mustafa Türker

Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
Türker
40 günlük yavrularım yemi ağızlarında geveliyorlar ama akşam baktığım zaman kursaklarına bomboş.ben bu sefer şırıngayla besliyorum.ne yapabilirim

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Tabana yem koyun anne baba yanlarında olsun yavruların onlar kırarken yavrular da öğrenir.

Mustafa Türker

Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
Türker
anne babadan ayırmak zorunda kaldım yavruların kafasını gagalıyorlar çünkü ayrı kafesteler yerde yem var

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Bu durum benimkilerde de vardı ayrı kafese aldım yine kıramıyorlardı günde iki üç defa babayı yanlarına atıyordum 5-10 dakikalığına besliyordu iki güne onlarda öğrendi babadan bakarak. Deneyebilirsiniz.

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Mustafa TÜRKER' Alıntı:
Babayı katayım mı yanlarına
Babayı alın yanlarına ama gözlemleyin davranışlarını benim erkek besliyordu yavruları kafesin dibine aspur dökün yada ak darı birada su koyun sonra babayı alın ve izleyin besledikten sonra babayı geri alın kendi kafesine bunu bir iki gün yapın bu arada da yavrular yem kırabiliyormu diye onlarıda takip edin.

Mustafa Türker

Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
Türker
Erkeği kattım yavruların yanına gagalamaya devam ediyor bakacak gibi değil maalesef

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Birde anneyi deneyin isterseniz anne daha uysaldır belki.

deli_kabus1@hotmail.com

Uzman Üyemiz
Adı
yasin
Soyadı
yılmaz
Mehtap YILMAZ' Alıntı:
Bu durum benimkilerde de vardı ayrı kafese aldım yine kıramıyorlardı günde iki üç defa babayı yanlarına atıyordum 5-10 dakikalığına besliyordu iki güne onlarda öğrendi babadan bakarak. Deneyebilirsiniz.

Mustafa Türker

Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
Türker
erkek beslemedi ama yem kırmaya başlayınca yavrular da ona bakarak aynısını yaptı