Daha evvelden yapmayıpda bir haftadan beri yapıyorsa daha evvelki vermiş olduğun yem karışımında kuşun hoşuna giden birşey vardı onu arıyordur.yemi normal yemliğe koymaktan vazgeçin ince ağızlı bir suluk içine yem koyun birde öğle deneyinahmgnd' Alıntı:Merhaba arkadaşlar bir haftadır birçiftimin erkeği devamlı yemlikteki yemleri dışarı boşaltıyor yemeden ne yapmam gereklı ...
yanlış yere yanlış yazıyorsun ya konu ac yeniden sorularınız bölümüne yada forumu iyice bi araştırmatbaaci' Alıntı:arkadaşlar merhaba foruma yeni katıldım muğla milasta amötör olarak üretim yapmaktayım yem alabileceğim toptancılar varmıdır acaba izmir - aydın - denizli civarı olursa memnun olurum. ilginize şimdiden teşekkür ederim.
ahmgnd' Alıntı:Selahattin abi teşekkür ederim.Dediğini yapacağım peki kuşu biraz aç bırakmak gereklimidir.
Teşekkür ederim ekrem bey dedeğiniz gibi uygulayacagım sağol.Ekrem Aykut BAL' Alıntı:Aç bırakmak hiç bir zaman çözüm değildir.Selahattin Abi'nin de belirttiği gibi önceki yem karışımınızda kuşun çok beğendiği bir yem olabilir.Mesela benim bir çiftimde de aynı sizinki gibi bir durum var.Karışık yem içinde YULAF var.Erkek kuş bütün bir yemi dökme pahasına yem içindeki 5-6 parça yulafı arıyordu.Daha önce sadece ak darı verirken bu karışık yeme geçtiğime bu yüzden pişman oldum.Artı olarak karışık yem içindeki sarı darıları da yememyip döküyordu.Şimdi gene sadece ak darı veriyorum.Ayrı bir yem kabında da sadece yulaf veriyorum.Artık yem kabındaki yemleri dökmüyor.
Benim kuşlardan biride aynısını yapıyor. Bende 8-10 gün yemlikleri boş bırakıp yalnızca ballı krakerle beslemeyi düşünüyorum. Böylece hem sresini atar hemde yemlik boşaltma huyunu unutur diye umuyorum.Ahmet GÜNDÜZ' Alıntı:Merhaba arkadaşlar bir haftadır birçiftimin erkeği devamlı yemlikteki yemleri dışarı boşaltıyor yemeden ne yapmam gereklı ...
Ben aç bırakacağım mı yazdım ?Hasan YILDIZ' Alıntı:aç bırakmak kuşu daha çok strese sokmaktan ve acı vermekten başka bişey değildir saygılar
Abdullah ADEMOĞLU' Alıntı:Benim kuşlardan biride aynısını yapıyor. Bende 8-10 gün yemlikleri boş bırakıp yalnızca ballı krakerle beslemeyi düşünüyorum. Böylece hem sresini atar hemde yemlik boşaltma huyunu unutur diye umuyorum.
Ben yanlış anladım demekki özür dilerim.Hasan YILDIZ' Alıntı:size yönelik söylemedim ahmet GÜNDÜZ arkadaşımın sorusunu kastederek genel bi açıklama yaptım ballı krakerler güzel görünüyor kendi üretiminizmi
Selahattin GÜÇLÜ' Alıntı:Daha evvelden yapmayıpda bir haftadan beri yapıyorsa daha evvelki vermiş olduğun yem karışımında kuşun hoşuna giden birşey vardı onu arıyordur.yemi normal yemliğe koymaktan vazgeçin ince ağızlı bir suluk içine yem koyun birde öğle deneyin
Şahin GÜNGÖR' Alıntı:Kuşlar genellikle stres dönemlerinde ve beğendiği yem tanelerini bulmak istediklerinde belirttiğiniz gibi davranırlar.
Şahin GÜNGÖR' Alıntı:Kuşlar genellikle stres dönemlerinde ve beğendiği yem tanelerini bulmak istediklerinde belirttiğiniz gibi davranırlar.