Muhabbet uretimine yeni başlayanlardanım bugun gıttgım bı uretımhanede yem temızleme(ayıklama) makınası gordum acıkcası cok şaşırdım , sayın forum uyeleri bu makına sızce sağlıklımıdır ? sağlıklıysa nerde satılmaktadır?
+11Süleyman DERMENLİ' Alıntı:Bandırmada Hakan ŞEN adlı arkadaş patentli satış yapmaktadır kaliteli makinadır tavsiye ederim
nasıl yaptınız sedat bey anlatabilirmisiniz? gereken malzemeler yapım aşaması felan..Sedat GAYİN' Alıntı:bende kendim yaptım yapımı kolay bı sıstem tavsıye ederim israf bakımdan çok yararlı bi makina
Sedat GAYİN' Alıntı:bende kendim yaptım yapımı kolay bı sıstem tavsıye ederim israf bakımdan çok yararlı bi makina
nasıl yaptığınızı hangi güçte fan kullandığınızı projesini felan paylaşabilirmsiniz ölçüleri vsss bizde yapmaya çalışırız belki saygılar.Serkan DURMAZ' Alıntı:ben kendi yaptığım yem ayıklama makinasını kullanıyorum büyük kolaylık sağlıyor. Yemliklerinizi günlük olarak bir kaba boşaltıp yeni yem dolduruyorsunuz bir kaç gün biriktirip makinadan geçirdiğinizde hem zaman kaybının hem israfın önüne geçmiş oluyorsunuz.
+1Müjdat TEKİNTUĞ' Alıntı:arkadaşlar yukarıda bst kafes olarak yem ayıklama makinesinin videosuda var inceleyin fiyatıda 85 tl profesyonelce araştırılıp yapılmış bu fiyata varken amatörce yapmaya uğraşmaya pek değmez ...