Yem temizleme makinası

Tuğkan

Üyemiz
Adı
Tuğkan
Soyadı
Sert
Muhabbet uretimine yeni başlayanlardanım bugun gıttgım bı uretımhanede yem temızleme(ayıklama) makınası gordum acıkcası cok şaşırdım , sayın forum uyeleri bu makına sızce sağlıklımıdır ? sağlıklıysa nerde satılmaktadır?

murat kabayel

Uzman Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
kabayel
bu makina yem kabuklarını üfleme derdinden kurtarıyor .baya kolaylık ama yemin icindeki yemden agır olan şeyleri ayıklamaz kuş pisliği gibi.

serkandurmaz

Üyemiz
Adı
SERKAN
Soyadı
DURMAZ
ben kendi yaptığım yem ayıklama makinasını kullanıyorum büyük kolaylık sağlıyor. Yemliklerinizi günlük olarak bir kaba boşaltıp yeni yem dolduruyorsunuz bir kaç gün biriktirip makinadan geçirdiğinizde hem zaman kaybının hem israfın önüne geçmiş oluyorsunuz.

kemanci011

Üyemiz
Adı
sedat
Soyadı
gayin
bende kendim yaptım yapımı kolay bı sıstem tavsıye ederim israf bakımdan çok yararlı bi makina

sahin51

Takipçi Üyemiz
Adı
şahin
Soyadı
şahiner
Sedat GAYİN' Alıntı:
bende kendim yaptım yapımı kolay bı sıstem tavsıye ederim israf bakımdan çok yararlı bi makina
nasıl yaptınız sedat bey anlatabilirmisiniz? gereken malzemeler yapım aşaması felan..

Mehmet DEMÜRBÜLEK

Uzman Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
DEMİRBİLEK
Sedat GAYİN' Alıntı:
Serkan DURMAZ' Alıntı:
ben kendi yaptığım yem ayıklama makinasını kullanıyorum büyük kolaylık sağlıyor. Yemliklerinizi günlük olarak bir kaba boşaltıp yeni yem dolduruyorsunuz bir kaç gün biriktirip makinadan geçirdiğinizde hem zaman kaybının hem israfın önüne geçmiş oluyorsunuz.
nasıl yaptığınızı hangi güçte fan kullandığınızı projesini felan paylaşabilirmsiniz ölçüleri vsss bizde yapmaya çalışırız belki saygılar.

MÜJDAT

Takipçi Üyemiz
Adı
MÜJDAT
Soyadı
TEKİNTUĞ
arkadaşlar yukarıda bst kafes olarak yem ayıklama makinesinin videosuda var inceleyin fiyatıda 85 tl profesyonelce araştırılıp yapılmış bu fiyata varken amatörce yapmaya uğraşmaya  pek değmez ...

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
Müjdat TEKİNTUĞ' Alıntı:
arkadaşlar yukarıda bst kafes olarak yem ayıklama makinesinin videosuda var inceleyin fiyatıda 85 tl profesyonelce araştırılıp yapılmış bu fiyata varken amatörce yapmaya uğraşmaya  pek değmez ...
+1