YEM TEMIZLEME MAKINASI

recepacar

Takipçi Üyemiz
Adı
Recep
Soyadı
Acar
Arkadaşlar bu yem temizleme makinalarından alabileceğim bir yer bilen varmı Istanbul Anadolu yakasında oturuyorum maltepedeyim ve bana yakın olan bir yerden bir yem temizleme makinası almak istiyorum bilen arkadaşlar varsa bana bi yardımcı olursa sevinirim kaç günden beri googlede arıyorum bulamadım crazy

polsuder

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.imparatorogame.com
Adı
Süleyman
Soyadı
DERMENLİ
Üretime kısa sürede başlayacağız tek motor ve çift motorlu olmak üzere isteyen arkadaşlar ayrıca özelden mesaj atarsa uygun olur

murat kabayel

Uzman Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
kabayel
recepacar' Alıntı:
peki gerçekten ise yarıyormu arkadaşlar kullanan varmı tam anlamı ile verim alabiliyormusunuz acaba
makına yanlızca yem kabuklarını ayırıyor kuş pisliklerini ve yemden agır olan şeyleri ayırmıyor. yemle birlikte ayırıyor. yani yemin boş kabuklarını ve tozu ayırıyor

polsuder

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.imparatorogame.com
Adı
Süleyman
Soyadı
DERMENLİ
murat kabayel' Alıntı:
makına yanlızca yem kabuklarını ayırıyor kuş pisliklerini ve yemden agır olan şeyleri ayırmıyor. yemle birlikte ayırıyor. yani yemin boş kabuklarını ve tozu ayırıyor
  Çift motorlusu gayet iyi temizliyor her hang bir sorun yok uv filitreli olanı ise mikropları öldürme özelliği var ben üretimhanemde kullanıyorum haznesi gayet geniş yem kabuklarını hazneye döküyorsunuz işinize bakıyorsunuz başında beklemenize gerek yok yakın zamanda videosunu çekip göstericem fakat bu hafta malesef hep gündüzdeyim sabah 4 te kümse gidiyorum 6 da işe eve gelmem saat 21:00 buluyor :(

Mehmet DEMÜRBÜLEK

Uzman Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
DEMİRBİLEK
yem temizleme makinasından bende almak istiyorum fiyat kalite performans bakımından hangi markayı ve kimden almayı tavsiye edersiniz muhabbet ve kanarya yemi ayıklamak için kullanacam ayrıca bunlarda hız ayar kademesi oluyormu hızlı ve yavaş üfleme gibi.

beratdag

Üyemiz
Adı
berat
Soyadı
dağ
ne işe yarıyorki bu yem temizleme makinesi amaç ne yani?